Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Samoilovs/Šmēdiņš četru zvaigžņu turnīru Kankunā noslēdz ar dalītu devīto vietu

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš svētdien Meksikas pilsētā Kankunā Pasaules tūres četrus zvaigžņu turnīrā piedzīvoja zaudējumu astotdaļfinālā un ierindojās dalītā devītajā vietā.

Ar 18.numuru sacensībās izliktie Samoilovs/Šmēdiņš, astotdaļfinālā ar 0-2 (15:21, 20:22) zaudēja itāļiem Paolo Nikolai un Danieli Lupo, kuri turnīrā izlikti ar 14.numuru.

Dalīta devītā vieta Latvijas duetu atalgoja ar 400 ranga punktiem un 4000 dolāru lielu naudas balvu.

Jau ziņots, ka Latvijas pludmales volejbolisti Samoilovs/Šmēdiņš, kuri sacensībās izlikti ar 18.numuru, B grupā ar 2-0 (21:19, 21:17) uzvarēja Vācijas pāri Nilss Ēlerss/Larss Flīgens, kuriem piešķirts 15.numurs.

Otrajā spēlē latvieši ar 2-0 (23:21, 21:15) uzvarēja nīderlandiešus - Stefanu Bormansu un Joriku de Grotu, kuriem piešķirts 31.numurs un kuri pārvarēja kvalifikācijas sacensību barjeru, nodrošinot dalību izslēgšanas maču otrajā kārtā.

Dāmu turnīrā ar 13.numuru izliktās Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka zaudēja abās D grupas spēlēs un ierindojās dalītā 25.vietā.

Otrais Pasaules kausa etaps Kankunā noritēs līdz svētdienai, bet trešais - no 28.aprīļa līdz 2.maijam.

Pirmajā un arī nākamajos divos posmus startēt plānoja arī otrs Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs, taču Pļaviņam Turcijā konstatēja saslimšanu ar Covid-19, kā rezultātā pāris vēlāk nolēma nebraukt uz Meksiku.

Pļaviņš/Točs un Graudiņa/Kravčenoka Latvijai jau nopelnījuši pa vienai ceļazīmei uz Tokijas olimpiskajām spēlēm, bet labas iespējas kvalificēties ir arī Samoilovam/Šmēdiņam.

Graudiņa/Kravčenoka šosezon kopā vēl nebija startējušas, bet Kankunas pirmajā posmā Kravčenoka pārī ar Varvaru Brailko nespēja pārvarēt kvalifikāciju. Samoilovs/Šmēdiņš sezonas pirmajā Pasaules tūres posmā Dohā izcīnīja dalītu piekto vietu, ko vēlāk ieguva arī pirmajā Kankunas posmā. Pļaviņš/Točs turnīru Dohā noslēdza dalītā 25.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi