Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Visi Latvijas pāri turpina neveiksmes Jūrmalas smiltīs

Vadošās Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka piektdien arī nespēja izcīnīt uzvaru Jūrmalas Beach Pro Tour - Elite 16 pamatsacensībās, ciešot zaudējumu apakšgrupas otrajā mačā.

Līdz ar to neviens Latvijas duets pamatturnīrā pēc divām kārtām nav spējis izcīnīt uzvaru.

Graudiņa/Kravčenoka, kas turnīrā izliktas ar pirmo numuru, grupas otrajā spēlē tikās ar brazīlietēm Eduardu Lisbou/Anu Patrīciju Ramusu, zaudējot ar 1-2 (15:21, 21:17, 12:15).

Pirmais sets sākās līdzīgā cīņā, nevienai no komandām nespējot ātri iegūt vismaz divu punktu pārsvaru. Tomēr pie rezultāta 7:7 brazīlietes veica trīs punktu atrāvienu, vēlāk panākot arī 15:10. Seta izskaņā viešņas palielināja pārsvaru pat līdz septiņiem punktiem, bet setu noslēdza savā labā ar 21:15.

Otrā seta sākumā ritēja līdzīga cīņa, bet izšķirošo pārsvaru latvietes guva pie rezultāta 5:5, kad guva piecus punktus pēc kārtas, panākot 10:5. Turpinājumā Graudiņa/Kravčenoka palielināja pārsvaru līdz 16:9,  tomēr brazīlietes vēl nepadevās, spējot pietuvoties pat līdz -2. Setā izskaņā mājinieces tomēr spēja noturēt pārsvaru un uzvarēt ar 21:18.

Trešo setu veiksmīgā labāk iesāka Brazīlijas duets, kas panāca 3:1. Līdz seta vidum latvietes nonāca iedzinējos ar 5:8, tomēr spēja panākt izlīdzinājumu 9:9. Mača izskaņā spēle ritēja punkts-punktā, taču pie 11:11 brazīlietes veica izrāvienu, panākot 13:11, pēc kā Graudiņa/Kravčenoka pieprasīja pārtraukumu. Pēc pauzes latvietes panāca 12:13, uz ko viešņas atbildēja ar diviem punktiem pēc kārtas un svinēja uzvaru setā ar 15:12, bet mačā ar 2-1.

Jau ziņots, ka vīriešu pamatturnīrā Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš savā otrajā mačā ar 1-2 (21:23, 21:14, 15:17) piekāpās itāliešiem Paolo Nikolai un Samuelem Kotafavam, savukārt Marta Ozoliņa un Luīze Anna Skrastiņa savā otrajā spēlē ar 0-2 (10:21, 10:21) piekāpās ASV pludmales volejbolistēm Sārai Sponsilai un Terēzei Kenonai.

Graudiņa/Kravčenoka turnīru sāka ar neveiksmi, pirmajā spēlē sīvā cīņā atzīstot Brazīlijas dueta Barbaras Seišasas/Karolīnas Salgadu pārākumu ar 1-2 (21:19, 19:21, 11:15).

Dāmu konkurencē šodien Ozoliņai/Skrastiņai plkst.20 pretiniekos būs brazīlietes Talita Antuņesa/Rebeka Kavalkante, bet Graudiņa/Kravčenoka plkst.21.00 tiksies ar vēl vienu Brazīlijas pāri Viktoriju Lopesu Pereiru/Tainu Silvu Bigi.

Tikmēr vienīgais Latvijas vīriešu duets Samoilovs/Šmēdiņš plkst.19 spēkosies ar nīderlandiešiem Stēfenu van de Feldi un Kristiānu Vārenhorstu (5.).

Visas Latvijas pludmales volejbolistu spēles varēs redzēt tiešraidē "TV6".

Jau ziņots, ka kvalifikācijā piedalījās divi Latvijas sieviešu un četri vīriešu pāri, taču neviens no tiem neizcīnīja vietu pamatsacensībās.

Turnīrs ar Latvijas duetu līdzdalību no 1. līdz 5.jūnijam norisināsies Majoru pludmalē Jūrmalā.

"Pro Beach Tour" rangā pirmā līmeņa sacensības šogad saucas "Elite 16", rangā otrās ir "Challenge", trešās - "Futures" sacensības. Sezonas pirmajā "Elite 16" turnīrā Meksikā Graudiņa/Kravčenoka izcīnīja otro vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi