Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Bendika nekvalificējas iedzīšanai un beidz dalību Ansī posmā

Pietrūka precizitātes ugunslīnijā un arī ātruma distancē. Latvijas labākā biatloniste Baiba Bendika Pasaules kausa (PK) izcīņas 4. posma sacensībās Francijas ciematiņā Ansī 7,5 kilometru sprintā ar trim kļūdām šautuvē ieņēma pieticīgo 78. vietu.

Sanita Buliņa arī ar trim soda apļiem palika 90. vietā. Norvēģiete Marte Ulsbu-Reiselanne uzvarēja. Iedzīšanas sacensībām kvalificējās 60 labākās biatlonistes. Ansī būs sacensības arī ar kopējo startu, bet bez Latvijas pārstāvniecības. Bendikai un Buliņai jau jāgatavojas PK 5. posmam, kas no 6. līdz 9. janvārim norisināsies Oberhofā.

Bendika sprinta distancē devās ar 52. numuru. Jau sākums neliecināja, ka Baiba varētu būt gatava pacīnīties par augstu vietu. Uz pirmo šaušanu ieradās 40. pozīcijā. Garām mērķiem lidoja lodes trešajā un ceturtajā šāvienā, un Bendika noslīdēja uz 93. vietu. Otrajā šaušanā Baiba neaizvēra pirmo mērķi. Nākamie četri šāvieni bija precīzi, bet pozīciju īpaši neizdevās uzlabot – 87. vieta. Līdz finišam Latvijas biatloniste pakāpās uz 78. pozīciju. Šoreiz slēpojumā Baibai tikai 52. laiks distancē.

Sliktāk Bendikai šosezon bija veicies tikai PK 2. posmā Estešundā, kad viņa ar sešām kļūdām ieņēma 104. vietu. Nākamajā posmā Hohfilcenē izdevās reabilitēties ar izcīnīto 9. vietu 7,5 kilometru sprintā. Ansī svētdien norisināsies arī sacensības ar kopējo startu. Bendika pēc PK kopvērtējumā iegūtajiem punktiem nekvalificējās šim startam.

Piektdien sprinta sacensības būs vīriešiem. Startēs divi Latvijas biatlonisti. Aleksandrs Patrijuks distancē dosies ar 86., Roberts Slotiņš – ar 103. numuru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi