Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds
Pasaules kausa kopvērtējumā Aparjods (attēlā) šobrīd ar 167 izcīnītiem punktiem ierindojas 20. vietā

Dārznieks un Aparjods attiecīgi 13. un 15. vietā pēc pirmā brauciena Oberhofā

Latvijas kamaniņu braucēja Artūrs Dārznieks un Kristers Aparjods ieņem attiecīgi 13. un 15. vietu pēc Vācijas trasē Oberhofā notiekošā Pasaules kausa izcīņas septītā posma pirmā brauciena. Līderis pēc pirmā brauciena ir titulētais vācietis Fēlikss Lohs, kurš trasi veica 42,714 sekundēs un uzstādīja jaunu tās rekordu, bet otro vietu, atpalikdams 0,208 sekundes, ieņem cits Vācijas kamaniņu braucējs Andi Langenhans. Savukārt trešais ir krievs Romāns Repilovs, kurš Loham zaudē 0,225 sekundes. Tikmēr Dārznieks pēc pirmā brauciena pirmās vietas īpašniekam zaudē 0,405 sekundes, bet Aparjods atpaliek par 0,442 sekundēm.

Dārznieks savu braucienu veica diezgan sekmīgi, lai gan tā startā pieļāva nelielu kļūdu, taču kopumā nobrauca pārliecinoši un kādu laiku viņš bija sacensību līderis. Savukārt pēc viņa startējošais Aparjods nespēja tautieti apsteigt, noslēgumā pirmajā braucienā ierindojoties 15. vietā.

Otrais brauciens vīriešiem sāksies plkst.12.05 pēc Latvijas laika. Savukārt stafetes sacensības sāksies plkst.14.10. 

Vīriešu konkurencē Latviju svētdien pārstāv tikai Aparjods un Dārznieks, bet pieredzējušais Inārs Kivlenieks piektdien Nāciju kausā piedzīvoja kritienu un pamatsacensībām nekvalificējās. Tikmēr Aparjods piektdien Nāciju kausā bija ceturtais, bet Dārznieks ierindojās devītajā pozīcijā.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderpozīciju ar 571 punktu ieņem vācietis Fēlikss Lohs. Viņam ar 529 punktiem seko austrietis Volfgangs Kindls, bet trešais ar 436 punktiem ir krievs Semjons Pavļičenko.

No latviešiem Kivlenieks ar 173 punktiem ir 19. vietā, kamēr pirmo divdesmitnieku ar 167 punktiem noslēdz Aparjods. Tikmēr 22. pozīcijā ar 150 punktiem atrodas traumu guvušais Riks Kristens Rozītis, 27. vietu ieņem 92 punktus izcīnījušais Dārznieks, kamēr Kristaps Mauriņš ar 37 punktiem ir 38. pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi