Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Miknis: Kādas gan vēl emocijas?! Jūs taču redzat, kāda vieta

Pēc Phjončhanas Ziemas olimpisko spēļu bobsleja divnieku sacensībās izcīnītās devītās vietas pilots Oskars Ķibermanis ar žurnālistiem runāt nevēlējās. Viņa ekipāžas stūmējs Matīss Miknis tikmēr atzina, ka devītā vieta nav tas, pēc kā viņi atbraukuši uz Olimpiādi.

Jau ziņojām, ka Latvijas bobsleja pilota Oskara Melbārža un stūmēja Jāņa Strengas divnieku ekipāža pirmdien izcīnīja bronzas medaļu Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, no zelta medaļām atpaliekot nieka piecas sekundes simtdaļas. Tikmēr Ķibermaņa divnieks no uzvarētājiem atpalika teju sekundi un tika pie 9. vietas, lai gan pirmajā braucienā bija pat ceturtie.

"Kādas gan vēl emocijas?! Jūs taču redzat, kāda vieta. Noteikti nebraucām uz šejieni pēc devītās vietas. Taču tāds ir bobslejs – ar vienu labu braucienu nevar uzvarēt. Vispirms jāsagremo šie starti. Ir patiešām smagi. Visu sezonu ar divnieku mocījāmies, nevarējām īsti atrast ritmu. Kā ir, tā ir pagaidām," norādīja Miknis.

Viņš gan neslēpa prieku par otras ekipāžas izcīnīto godalgu. "Protams, prieks par džekiem. Visvairāk par Jāni, jo viņš nomainīja Daumantu un parādīja sevi no labākās puses. Un Osis veica trīs labus braucienus. Protams, ka ir prieks par džekiem. Šodien devāmies uz trasi bez domām par pjedestālu, bet uz vietu labāko sešiniekā gan cerējām. Jā, startā [pāris simtdaļas] nometām, kā gribējām, bet ko gan tas dod? Svarīgākais jau ir laiks trases lejasdaļā. Abos braucienos otrajā virāžā pazaudējām visu pārsvaru, ko ieguvām startā."

Ķibermanim un Miknim priekšā vēl dalība arī četrinieku sacensībās, kuru treniņi sāksies jau trešdien. "Ceru, ka Oskars saņemsies. Viņam tie četrinieki varbūt iet labāk. Mūsu jaunais četrinieks šogad arī labāk sevi parādījis nekā divnieks. Nav variantu – jādod virsū," noslēdza Miknis.

 

 


Ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā seko līdzi - Diena.lv/phjonchana2018

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi