Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Uzvara kopvērtējumā ir iespējama

Olimpiskās spēles būs sezonas galvenās sacensības, taču vēsturē paliks arī ieraksti par sasniegtajiem rezultātiem Pasaules kausā (PK) un Eiropas čempionātā (EČ). Piektdien Vācijas trasē Vinterbergā norisināsies PK sezonas priekšpēdējā posma sacensības skeletonā

Kopvērtējuma līderis ir vācietis Kristofers Grothērs ar 1195 punktiem. Martins Dukurs (1173 p.) atpaliek par 22 punktiem. Atstatumu var sadeldēt, vienās sacensībās izcīnot uzvaru (225 p.) un konkurentam ieņemot 3. vietu (200 p.). Jautājums tikai, vai, mērķtiecīgi gatavojoties olimpiskajām spēlēm Pekinā, Pasaules kauss netiks atbīdīts otrajā plānā. "Protams, turpināsies eksperimenti, meklējot labākos tehniskos risinājumus, taču sacensībās es startēšu ar pilnu atdevi," pirms Vinterbergas posma Dienai norādīja Martins.

Decembrī Vinterbergā jau norisinājās PK posma sacensības. Krievs Aleksandrs Tretjakovs uzvarēja, vācieši Aksels Jungs un Grothērs ieņēma otro un trešo vietu, Martins Dukurs bija ceturtais. Pēc Vinterbergas vēl būs PK posms Šveices trasē Sanktmoricā, kurā sadalīs arī Eiropas čempionāta medaļu komplektus. "Lielā mērā pēc Vinterbergas jau būs redzams, vai uzvara kopvērtējumā ir iespējama," pēc Martina teiktā, piektdienas sacensības var būt izšķirošas vietu sadalījumam sezonas galīgajā vērtējumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi