Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Zirne teicami startē otrajā braucienā un izcīna 10. vietu sezonas pirmajā PK posmā

Latvijas kamaniņu braucēja Ulla Zirne sestdien Austrijas trasē Īglsā ar teicamu otro braucienu spēja izcīnīt desmito vietu sezonas pirmajā Pasaules kausa posmā, bet Elīza Cauce šoreiz ierindojās 18.pozīcijā.

Latvijas kamaniņu braucējas, uzsākot olimpisko sezonu, pirmajā startā nebija pārāk veiksmīgas, Zirnei ieņemot 17.vietu, bet Caucei esot vēl divas pozīcijas zemāk. Tomēr otrajā startā Zirne bija krietni labāka, uzrādot septīto rezultātu, kas summā ļāva iespraukties labāko desmitniekā.

Par sacensību uzvarētāju kļuva divkārtējā olimpiskā un septiņkārtējā pasaules čempione Natālija Geizenbergere, kura divu braucienu summā finišēja pēc minūtes un 20,488 sekundēm.

Zirne viņai zaudēja 0,481 sekundi, bet Cauce bija vēl par 0,187 sekundēm lēnāka.

Visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas sportistes, jo Geizenbergerei 0,173 sekundes zaudēja Dajana Eitbergere, kura tikai par trim sekundes tūkstošdaļām pārspēja Tatjanu Hifneri. Tikmēr fiasko otrajā braucienā piedzīvoja amerikāniete Erina Hemlina, kura pēc pirmā starta bija otrā, bet beigās palika vien 21.pozīcijā.

Geizenbergere bija līdere jau pēc pirmā brauciena, trasi veicot 40,277 sekundēs, par 0,053 sekundēm pārspējot Hemlinu, bet vēl 31 sekundes tūkstošdaļu viņai zaudēja tautiete Jūlija Taubica, kura beigās sacensības noslēdza piektajā vietā.

Tikmēr Zirne atradās 17.vietā, līderei zaudējot 0,274 sekundes, bet Cauce bija vēl par 0,025 sekundēm lēnāka.

Otrajā startā Caucei savu sniegumu neizdevās uzlabot, braucienā ieņemot 21.vietu, tikmēr Zirne nobrauca ļoti labi, ilgu laiku esot brauciena līdere.

Sestdien olimpisko sezonu sāks arī divnieku ekipāžas, kur dalībnieku vidū būs Andris Šics/Juris Šics un Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs. Divniekiem sacensības sāksies plkst.14.10 ar pirmo braucienu, bet turpināsies plkst.15.30, kad tiks uzsākts otrais brauciens. Sacensības translēs Best4Sport televīzijas kanāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi