Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

ĀM: Sarunas ar Lietuvu par Snoras glābšanu notiek augstā līmenī

Latvija pietiekami augstā divpusējā līmenī risina sarunas ar Lietuvu, lai tā glābtu Snoras banku un arī tās meitasuzņēmumu AS Latvijas Krājbanka. Ārlietu ministrijas preses sekretārs Jānis Sīlis skaidro, ka šie un citi ar bankām saistītie jautājumi tiek apspriesti visos Latvijas sarunu ar Lietuvu līmeņos.

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs trešdien tikās un par šiem jautājumiem runāja ar Lietuvas vēstnieku Latvijā Ričardu Deguti. Lietuvā ar šiem jautājumiem strādā Latvijas vēstnieks Mārtiņš Virsis, sacīja Sīlis.

Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Romualds Ražuks (Zatlera Reformu partija) šodien viesojas Lietuvā, savukārt Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (Vienotība) uz Lietuvu dosies rīt, sacīja Sīlis.

Dombrovskis aicinājis Lietuvas pusi nekavējoties lemt par finanšu sektora stabilizāciju saistībā ar Snoras bankas problēmām, iepriekš jau informēja premjera preses sekretārs Mārtiņš Panke.

Rīt, 25.novembrī, Dombrovskis dosies uz Lietuvu, lai tiktos ar Lietuvas Ministru prezidentu Andrju Kubiļu. Papildus iepriekš plānotajai darba kārtībai, kas saistīta ar abu valstu divpusējo sadarbību un sadarbību enerģētikas projektos, valstu vadītāju tikšanās galvenā sarunu tēma būs situācija Lietuvas valdības nacionalizētajā komercbankā Snoras.

Ministru prezidenta uzdevumā rīt uz Lietuvu delegācijas sastāvā dosies arī Finanšu un kapitāla tirgus komisijas  priekšsēdētāja Irēna Krūmane, Latvijas Bankas padomes locekle Zoja Razmusa un Valsts kases pārvaldnieks Kaspars Āboliņš, lai panāktu risinājumus saistībā ar Krājbanku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses