Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Bondars patlaban nodarbojoties ar dažādām lietām; varētu turpināt sadarbību ar "Krājbanku"

Pēc aiziešanas no Latvijas Krājbankas bijušā tā vadītāja Mārtiņa Bondara nodarbošanās veidi esot dažādi, bet neesot arī izslēgta iespēja, ka varētu turpināties viņa sadarbība ar banku. To M.Bondars stāsta intervijā Dienas Biznesam.

Patlaban M.Bondars darbojas finanšu un projektu vadības sfērā gan kā akcionārs, gan partneris, gan arī padomdevējs. Tāpat viņš aktīvi darbojoties dažādās sabiedriskajās organizācijās, kas arī prasot pietiekami daudz laika. Piemēram, Ekonomistu apvienībā 2010, kā arī Latvijas Basketbola savienībā.

Tāpat notiekot dažādas pārrunas par iespējamo sadarbības turpināšanos ar Latvijas Krājbanku.

Vaicāts, vai plānot atgriezties darbā banku sektorā, viņš atceras deviņdesmitos gadus. Viņš atminas, ka toreiz, iedams prom no darba Latvijas Unibankā, teicis, ka nekad vairs nestrādās nevienā komercbankā. "Taču, kā
zināms, notika citādi. Var teikt, ka liktenis ar mani izspēlēja ļaunu joku," saka M.Bondars un piebilst: "Kā redzams,
nekad nevajag teikt "nekad"."

Jau ziņots, ka M.Bondars iepriekš bija Latvijas Krājbankas prezidents, bet pēc aiziešanas no šī amata ieguva vietu bankas padomē. Pagājušajā nedēļā savukārt akcionāri lēma par jaunu padomes sastāvu, kurā M.Bondara vairs nebija. Kā par padomes atstāšanu Dienas Biznesam skaidro pats M.Bondars, uz šo jautājumu ir jāskatās vēsturiski. Savulaik, beidzot darbu kā šīs bankas valdes priekšsēdētājam, tika nolemts, ka zināmu laiku viņš strādās padomē, lai varētu nodrošināt lēmumu pieņemšanas pēctecību. "Kad man bija darba attiecības ar Valsts kanceleju, es arī no turienes neaizgāju vienā dienā - tas vienkārši nav iespējams. Līdzīga situācija ir arī bankā. Nu nav normāli, ja pietiekami nozīmīga uzņēmuma vadītājs vienā dienā vienkārši pieceļas un aiziet, bet nākamais automātiski sāk strādāt. Tā tas nenotiek."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses