Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Krājbankas administrators jau miljonārs

Pusgada laikā likvidējamās_ Latvijas Krājbankas _administrators un tā palīgs atlīdzībā saņēmuši kopumā 1,529 miljonus latu, raksta Db.lv.

Administratora publicētie darības pārskati liecina, ka no 2011. gada 24. decembra līdz 2011.gada beigām atlīdzībā izmakāti 35 860 latu, bet šogad ik mēnesi administrators atlīdzībā vidēji saņēmis 100 – 250 tūkstošus latu. Tajā skaitā aprīlī administratora atlīdzība sasniedza 563 960 latu.

Rīgas apgabaltiesa par Krājbankas maksātnespējas administratoru pērn 16. decembrī apstiprinājusi zvērinātu revidentu komercsabiedrību SIA KPMG Baltic. KPMG Baltic pilnvaroja Jāni Ozoliņu veikt Krājbankas administratora pienākumus. Krājbanku par maksātnespējīgu tiesa pasludināja 2011. gada 23.decembrī, bet 8. maijā tiesa lēma par labu Krājbankas bankrota uzsākšanai.

Apjomīga Krājbankas aktīvu izpārdošana vēl nav sākusies. Tiesa, pagaidām par  14 700 latiem nosolīts bankas meitas uzņēmums Renesource Capital.

Jau vēstīts, ka pērn  Rīgas mērs Nils Ušakovs pievērsa sabiedrības uzmanību uz pārāk lielo atlīdzību administratoram. Kā zināms, Rīgas domei Krājbankā palika ap 10 miljoniem latu, kurus, iespējams, dome neatgūs. Valdība teicās pārskatīt atlīdzības noteikšanu, vienlaikus nosakot, ka uz Krājbankas gadījumu gan tas neattieksies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses