Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Par SEB bankas filiāļu tīkla vadītāju kļuvis Viktors Toropovs

Par SEB bankas filiāļu tīkla vadītāju kļuvis Viktors Toropovs, portālu_ Diena.lv informēja SEB bankas _pārstāve Kristīne Martinsone.

V.Toropovs darbu finanšu sektora ir sācis 2001. gada kā projektu vadītājs līzinga kompānijā. Viņa karjera strauji augusi uzņēmumā GE Money Bank, kur viņš pa karjeras kāpnēm pakāpies no pārdošanas nodaļas vadītāja līdz pārdošanas vadītāja un valdes locekļa amatam.

Kopš 2008. gada V.Toropovs bija atbildīgs par filiāļu tīklu darbību GE Money Bank. Savukārt, no 2010. gada V.Toropovs pildīja apdrošināšanas sabiedrības Balta filiāļu tīkla vadītāja amatu. Viņš vadīja 450 darbinieku struktūru un bija atbildīgs par stratēģiskā pārmaiņu projekta izstrādi, ieviešanu un tālāko attīstību. Papildus tam V.Toropova pārziņā bija pārdošanas un veicināšanas kampaņu vadība, procesu attīstība, kā arī citi pienākumi.

V.Toropovs ir beidzis Rīgas Starptautisko Ekonomikas un Biznesa administrācijas augstskolu, kur ieguvis Maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā. Savas profesionālas zināšanas ir pilnveidojis dažādas starptautiskās profesionālas apmācībās Beļģijā, Lielbritānijā, Čehijā, ASV un Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses