Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Baltijas valstu nekustamo īpašumu tirgū šonedēļ ienāk Kanādas spēlētājs

Šonedēļ Rīgā, Viļņā un Tallinā durvis ver Kanādas nekustamo īpašumu nozares uzņēmums SNC-Lavalin Homburg Property Management. Uzņēmuma dibinātājsabiedrības SNC-Lavalin Group Inc un Homburg Valda nodarbojas ar inženierijas, būvniecības, pārvaldības un uzraudzības pakalpojumu sniegšanu visā pasaulē.

Homburg Group jau līdz šim darbojās Baltijas valstīs, kas arī veicinājis jauna uzņēmuma izveidi, stāsta SNC-Lavalin Homburg Property Management direktors Aļģirds Augustaitis. 2007. gadā uzņēmums par gandrīz 200 miljoniem eiro (138 miljoniem latu) no SEB bankas iegādājās 54 biroju ēkas. Patlaban Homburg Group Baltijas valstīs pārvalda īpašuma portfeli 250 miljonu eiro (172 miljonu latu) vērtībā.

Pēc A. Augustaitša domām SNC-Lavalin komandai ir izdevies piesaistīt maksimāli iespējamo kapitālu pat vislielākās tirgus finansiālās krīzes apstākļos. Publiskās un privātās partnerības un, jo īpaši specifiskās infrastruktūras projektiem - dzelzceļiem, lidostām, tiltiem, slimnīcām un cietumiem, sabiedrība plāno piesaistīt arī mātes sabiedrību cilvēkresursus.

Piedāvājot savus pakalpojumus Latvijas kapitālsabiedrībām, SNC-Lavalin Homburg Property Management galvenokārt orientēsies uz tirdzniecības, biroju un loģistikas centriem. Sabiedrības direktors ir pārliecināts, ka jaunās sabiedrības galvenā konkurētspējas priekšrocība būs labāka cenas un kvalitātes attiecība salīdzinājumā ar to, ko klienti tirgū saņem šodien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses