Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Būvfirmas "RBSSKALS" pērnā gada apgrozījums pieaug par 12%

Pēc operatīvajiem datiem, būvkompānija "RBSSKALS" pērn strādājusi ar 25,67 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 12% vairāk nekā 2007.gadā, pastāstīja uzņēmuma Ekonomikas daļas vadītāja Aiva Zumente. Peļņas rādītājus uzņēmums pašlaik nepublisko.

Viņa paskaidroja, ka apgrozījuma pieaugums panākts uzņēmuma reorganizācijā, kā arī jaunu darbības virzienu apguvē - "RBSSKALS" pērn sāka darbu ceļu būvē un meliorācijā, kā arī BAMTEC tehnoloģijas stiegrojuma paklāju ražošanā.

Zumente informēja, ka 2008.gada lielākie projekti bija "Grindeks" perorālo zāļu formu ražotnes paplašināšana, "Cemex" centrālās uzraudzības ēkas, laboratorijas un biroja ēkas būvniecība Brocēnos, "Latvenergo" un "Lattelecom" objektu apsaimniekošana.

Šogad "RBSSKALS" turpina strādāt pie biržas ēkas rekonstrukcijas, Aizkraukles novada ģimnāzijas sporta centra projektēšanas un būvniecības, kā arī ASV vēstniecības jaunās ēkas būvniecības.

Zumente atzina, lai arī šis gads ir sācies diezgan smagnēji, uzņēmums nepadodas. Viņa norādīja, ka par turpmākām šā gada prognozēm varētu runāt maijā.

Saskaņā ar "Lursoft" informāciju 2007.gadā "RBSSKALS" strādāja ar 22,662 miljonu latu konsolidēto apgrozījumu, savukārt kompānijas peļņa bija 1,154 miljoni latu pretstatā 101,1 tūkstoša latu zaudējumiem gadu iepriekš.

"RBSSKALS" grupā apvienoti uzņēmumi, kas nodarbojas ar būvniecību un nekustamo īpašumu apsaimniekošanu, kā arī inženiertehnisko risinājumu un resursu uzņēmumi. "RBSSKALS" ir dibināts 1992.gadā. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Māris Saukāns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses