Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

LNK projektā "Kalēju nams" Jūrmalā plāno investēt pusmiljonu latu

Holdinga kompānija LNK dzīvojamās mājas Kalēju nams projektā Jūrmalā plāno investēt 0,8 miljonus eiro (aptuveni 0,5 miljoni latu), informē uzņēmums.

Trīsstāvu ēkā Mellužos, Kalēju ielā 39, būs deviņi dzīvokļi ar pilnu apdari, to cena – no 1250 eiro par kvadrātmetru.

Visu darbu ciklu no projektēšanas līdz būvniecībai, kā arī gatavā nama apsaimniekošanu veiks holdinga LNK uzņēmumi. Celtniecības darbi, kas ilgs nepilnu gadu, sāksies 2010.gada jūlijā. Tagad sākta dzīvokļu rezervēšana jaunajā mājā.

Kalēju namā būs vienistabas, kā arī divu un trīs istabu dzīvokļi. To platība būs no 33 līdz 62 kvadrātmetriem, griestu augstums – 2,80 metri. Visos dzīvokļos būs Vācijas kompānijas Baumatic virtuves tehnika. Līdzās namam, kas atradīsies 900 metru attālumā no pludmales, būs autostāvvieta, velosipēdu novietne un bērnu rotaļlaukums. Lai samazinātu izmaksas, uzņēmums gan atteicies no tādām papildu lietām kā lifts un pazemes autostāvvietas.

Projekts tiek īstenots programmas iQ Projects ietvaros. Tradicionāli visi dzīvokļi iQ Projects namos tiek nodoti ekspluatācijā ar pilnu iekšējo apdari, iebūvētu virtuvi un santehniku.

LNK pārstāvji domā, ka potenciālie pircēji būs gan cilvēki gados, kurus piesaista Jūrmalas klimats, gan ģimenes ar bērniem, kas vēlas silto sezonu pavadīt jūras krastā. Iespējamo pircēju vidū ir Latvijas, NVS iedzīvotāji, kā arī krieviski runājošie eiropieši.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses