Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Saktas puķu tirdziņa paviljonus būvēs Skonto būve

Saktas puķu tirdziņa paviljonu būvdarbus līdzās Vērmanes dārzam par 736 524 latiem Rīgā veiks SIA "Skonto būve", liecina Iepirkumu uzraudzības birojā publicētais paziņojums par iepirkuma procedūras rezultātiem.

Pašvaldības SIA "Rīgas nami" izsludinātajā konkursā par paviljonu būvniecību Tērbatas ielā 2d saņemti divi pieteikumi, kas izvērtēti saskaņā ar iepirkuma konkursa nolikuma kritērijiem, un par saimnieciski izdevīgāko piedāvājumu atzīts "Skonto būves" pieteikums.

Izsludinot konkursu, paredzamā līgumcena tika noteikta 760 000 latu bez Pievienotās vērtības nodokļa (PVN), bet kopējā līgumcena būs 736 524 latu bez PVN.

Jau ziņots, ka "Rīgas namiem" pašvaldība uzticējusi Saktas puķu tirdziņa atjaunošanu, esošo būdiņu vietā būvējot jaunus paviljonus. Tās būs īstermiņa būves ar piecu gadu ekspluatācijas termiņu. Nomas maksa par vienu tirdzniecības vietu noteikta 265 lati mēnesī (ieskaitot PVN).

Jaunās ēkas būs izteikti caurspīdīgas - sienas un daļēji arī jumts būs veidots no stikla. Divās paviljona ēkās tiks izvietotas 16 un 14 tirdzniecības vietas. Tajās tiks ierīkota ūdensapgāde un kanalizācijas noteku sistēma, lai tirgotājiem turpmāk vairs nebūtu pašiem jānes ūdens puķēm un pēc tam tas jāizlej parkā. Tāpat jaunais tirdziņš tiks aprīkots ar ugunsdrošības signalizāciju un ugunsdzēsības hidrantiem, paviljonos būs klimata kontrole, lai nodrošinātu puķu tirgotājiem piemērotus apstākļus arī ziemā.

Būvniecības darbus plānots sākt jau jūnijā un pabeigt septembrī. Būvniecības laikā dome sola visiem tirgotājiem nodrošināt tirdzniecības vietu izveidi blakus teritorijās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses