Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bosch novērtēts kā respektablākais industriālais uzņēmums Vācijā

Manager Magazine biznesa žurnāla veiktajā pētījumā Imageprofile 2012, koncerns Bosch ir ierindojies 1. vietā industriālo uzņēmumu kategorijā, kā arī pavirzījās līdz piektajai vietai kopējā rangā no 11. vietas, kur tas atradās 2008.gadā.

Īpaši labs vērtējums tika iegūts kategorijās Finansiālā stabilitāte un Inovācijas. Kategorijā Ilgtspēja, Bosch tika novērtēts kā labākais uzņēmums. Aptaujātie aptuveni 4000 uzņēmumu vadītāji novērtēja kompānijas Bosch centienus, lai panāktu ekonomisko, sociālo un ekoloģisko jautājumu sabalansētību savā uzņēmējdarbībā.

"Mēs esam ļoti iepriecināti, ka esam tikuši novērtēti kā respektablākais industriālais uzņēmums un ka esam iekļuvuši respektablāko kompāniju pieciniekā," saka Bosch Grupas valdes priekšsēdētājs Francs Fērenbahs.

Šī ir 16. reize, kad žurnāls Manager Magazin ir novērtējis Vācijas lielāko kompāniju reputāciju un tēlu. 2012. gada aptaujā tika novērtēti 170 uzņēmumi, kas pārstāv 10 dažādas nozares, ieskaitot uzņēmumus, kuru akcijas tiek kotētas biržā, Vācijas vadošos ģimenes uzņēmumus un pasaules mēroga kompānijas. Kopumā tika aptaujāti 4 050 pirmā un otrā līmeņa vadītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses