Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +7 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

PR: AS „Cēsu alus” ražotais sidrs Fizz – pārliecinoši kļūst par Latvijas sidra tirgus līderi

AS "Cēsu alus" ražotais sidra zīmols Fizz šī gada pirmajā pusgadā izvirzījās līderos ar 44% Latvijas sidra tirgus daļu, tādejādi Fizz sidram kļūstot par populārāko sidru Latvijā.

Saskaņā ar The Nielsen Company datiem sidra tirgus līdera maiņa jau sākās no pagājušā gada nogales. Fizz pozīciju nostiprināšanā pagājušajā gadā kompānija ieguldījusi vērienīgas investīcijas – ieguldot 400 000 latu tehnoloģiju un ražošanas jaudu paplašināšanā, alus darītavas ražotnē Cēsīs ir uzstādītas vīna pieņemšanas tvertnes, kas kopš šī gada marta nodrošinājis uzņēmumam iespēju sidru ražot Latvijas pilsētā Cēsīs. 

Cēsu alus ražotais sidrs Fizz ir sidra zīmols, kas skārdenēs tiek ražots un pildīts Latvijā un sastāda 70% no sidra tirgus skārdeņu iepakojumā. Pateicoties mērķtiecīgai investīciju politikai, pagājušajā gadā AS "Cēsu alus" uzstādījis 10 miljonu eiro vērtu Baltijā modernāko skārdeņu pildīšanas līniju.  

"Neskatoties uz skarbo un Baltijas līmenī nekonkurētspējīgo valsts nodokļu politiku, gada sākumā ievērojami paaugstinot akcīzes nodokļa likmi sidram, zīmols Fizz ir spējis saglabāt un nostiprināt līderpozīcijas Latvijas tirgū. Tas apliecina patērētāju lojalitāti produkta garšas un kvalitātes īpašībām," stāsta AS "Cēsu alus" produktu grupas vadītāja Ilona Riekstiņa. 

Sidra Fizz veiksmes stāsts aizsākās, piedāvājot patērētājam sidru atšķirīgā un stilīgā skārdeņu iepakojumā laikā, kad Latvijā skārdeņu tirgus bija tikai attīstības pirmsākumos. Attīstot zīmola portfeli un sekojot patērētāju vajadzībām, AS "Cēsu alus" šogad piedāvā sidru Fizz jaunā iepakojumā – patērētāju pieprasītā, ērtā 1 litra tilpuma PET pudelē. Plastmasas iepakojumā sidrs ir ne vien ērtāk transportējams, bet arī pieejams patērētājiem par izdevīgu cenu.   

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses