Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Stenders, nomaksājot nodokļu parādu, saņēmis nokavējuma un soda naudas atlaides

Kosmētikas ražotāja SIA Stenders, nomaksājot nodokļu parādu, saņēmis nokavējuma un soda naudas atlaides nepilnu 100 000 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Baiba Čipa-Ziemele.

Viņa norādīja, ka nodokļu atbalsta pasākumā, ko VID izsludinājis no šī gada 1.oktobra līdz 2018.gada 2.janvārim un kura laikā privātpersonas un uzņēmumi, nomaksājot nodokļu pamatsummu, var pretendēt uz aprēķināto soda naudu atlaišanu, Stenders ir kļuvis par pirmo uzņēmumu, kas izmantojis šo iespēju.

Cik liels bija nodokļu parāds, Čipa-Ziemele neatklāja, taču atzīmēja, ka nokavējuma un soda naudas atlaide ļaus uzņēmumam novirzīt līdzekļus uzņēmuma attīstībai.

"Uzņēmumam, kas tagad iziet no finansiālā saspīlējuma, šāda valsts iniciatīva ir liels atbalsts un par to esam pateicīgi. Tas ļaus šos līdzekļus novirzīt uzņēmuma atveseļošanai un ražošanas jaudas palielināšanai, tuvojoties svētku sezonai," teica Čipa-Ziemele.

VID informācija liecina, ka nodokļu atbalsta pasākums piedāvā iespēju, samaksājot pamatparādu, atbrīvoties no nokavējuma naudas un soda naudas. Nodokļu atbalsta pasākumam līdz 2018.gada 2.janvārim var pieteikties gan privātpersonas, gan komersanti. Nodokļu atbalsta pasākums attiecas uz visiem nodokļu veidiem, izņemot nekustamā īpašuma nodokli un solidaritātes nodokli, neatkarīgi no tā, par cik senu laika posmu nodokļu parāds izveidojies. Kopumā patlaban nodokļu atbalsta pasākumam ir saņemti 3804 pieteikumi.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka par Stenders vienīgo īpašnieku kļuvis Kaimanu salās reģistrētais uzņēmums CICC Ehealthcare Investment Fund. No 2.oktobra Stenders valdes priekšsēdētājas amatā iecelta Ķīnas pilsone Vu Sja (Wu Xia), bet par valdes locekļiem - Ķīnas pilsoņi Jans Gans (Yang Gang) un Džao Jans (Zhao Yang).

Stenders apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.aprīļa līdz šā gada 31.martam, bija 8,028 miljoni eiro, bet kompānijas zaudējumi bija 633 414 eiro apmērā.

Kompānija dibināta 2001.gadā. Stendera kosmētiku var iegādāties veikalos 27 pasaules valstīs, liecina informācija kompānijas mājaslapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses