Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Līdzšinējā Microsoft Latvia vadītāja Strazdiņa vadīs uzņēmumu visā Baltijā

Turpmāk Microsoft Latvia vadītājas Renātes Strazdiņas pārziņā būs visu trīs Baltijas valstu tirgi. Primārais uzdevums, īstenojot Microsoft Baltija pārvaldību, būs sekmēt Microsoft tehnoloģiju pieejamību un izmantošanu, kā arī atbalstīt Latvijas, Lietuvas un Igaunijas valstu ekonomikas izaugsmi un pārvaldes efektivitāti, īstenojot digitālo transformāciju, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Tas ir liels izaicinājums – virzīt jaunākās informācijas tehnoloģijas visās trīs Baltijas valstīs, kuras atrodas tik tuvu cita citai, bet ir atšķirīgas. Microsoft tehnoloģijas ir vienojošais kopsaucējs visām Baltijas valstīm, un es saskatu lielas iespējas ar Microsoft atbalstu turpināt mazināt digitālo plaisu un paātrināt jaunāko tehnoloģiju vienlaicīgu ieviešanu visās kaimiņvalstīs. Būtiska loma ir inovācijām un sadarbībai ar vietējiem uzņēmējiem, akadēmiskajām un pētnieciskajām institūcijām un organizācijām, lai veicinātu pētniecību un inovācijas IT jomā," paziņojumā citēta Strazdiņa.

Strazdiņa pievienojās Microsoft Latvia 2016. gada augustā, kļūstot par kompānijas vadītāju. Viņas galvenā uzmanība bija vērsta uz mākoņskaitļošanas popularizēšanu un ieviešanu un uz digitālās transformācijas virzīšanu Latvijas tirgū.

Pirms tam Renāte Strazdiņa vairāk nekā 10 gadus strādāja konsultāciju jomā, vadot Ernst & Young Baltic Vadības konsultāciju departamentu, vienlaicīgi ieņemot Latvijas Publiskā sektora un Dienvidaustrumu - Centrāleiropas reģiona izglītības sektoru vadītājas pozīciju, kā arī strādājot vadošā amatā PriceWaterhouseCoopers.  

Renāte Strazdiņa ir ieguvusi doktora grādu Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un informāciju tehnoloģiju fakultātē un sociālo zinātņu maģistra grādu vadībzinātnēs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses