Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Lietuvas Konkurences padome atļauj Kesko Senukai nopirkt interneta veikalu 1A

Lietuvas Konkurences padome atļāvusi būvniecības, remonta un sadzīves preču tirdzniecības centru grupai )Kesko Senukai_ iegādāties interneta mazumtirdzniecības grupu 1A Group, paziņojusi Lietuvas Konkurences padome. Kesko Senukai jau saņēmusi arī Latvijas Konkurences padomes un Igaunijas Konkurences padomes atļauju iegādāties 1AGroup. Līdz ar to pēc darījuma pabeigšanas Kesko Senukai pārvaldīs interneta veikalus 1A visās trīs Baltijas valstīs.

Darījumu paredzēts īstenot, izmantojot Lietuvas holdingkompāniju UAB Penktoji projekto bendrove, kas izveidota īpaši šim nolūkam. Darījuma summa atklāta netiek.

Kesko Senukai 2016. gada aprīlī no Somijas akcionāra Kesko Group pārņēma astoņu K-rauta veikalu Latvijā un astoņu Igaunijas veikalu tīkla pārvaldi. Uzņēmumi Baltijas valstīs darbojas ar vienotu nosaukumu - bijušais Rautakesko Latvijā ir pārdēvēts par Kesko Senukai Latvia, Igaunijas kompānija kļuvusi par Kesko Senukai Estonia, bet Lietuvā darbojas Kesko Senukai Lithuania.

Kesko ir tirdzniecības uzņēmumu grupa ar 20 mazumtirdzniecības ķēdēm, piemēram, K-rauta, Rautia, Byggmakker, Konekesko, Senukai un citām. Kesko grupas uzņēmumi darbojas Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Krievijā un Baltkrievijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses