Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Pagarināta pieteikšanās Rīgas velomaratonam

Jau svētdien 11. Novembra krastmalā norisināsies viens no masveidīgākajiem sporta notikumiem valstī – 31. Rīgas Velomaratons. Pasākuma organizatori informē, ka portālā velo.lv pagarināta pieteikšanās nozīmīgajam notikumam līdz 30. maijam.

Rīgas Velomaratons, kas laika gaitā kļuvis par nozīmīgāko velonotikumu Latvijas galvaspilsētā, šogad norisināsies jau 31. reizi. Tāpat kā pērn arī šoreiz starts un finišs gaidāms 11. Novembra krastmalā. Tikmēr visas trīs distances pirmo reizi ies tikai pa Rīgas lielajām ielām un tiltiem.

Ikviens aktīvās atpūtas un riteņbraukšanas cienītājs tiek aicināts piedalīties kādā no trijām distancēm – Sporta (79 km), Tautas (31,6 km) vai Spices ģimeņu braucienā (15,8 km). Sporta brauciens piemērotākais būs tiem, kuri trenējās regulāri, Tautas distance lieliska būs visiem amatieriem, darba kolektīviem un draugu kompānijām, kas vēlas izjust lielisku kopības sajūtu un gūt neaizmirstamas emocijas. Tikmēr Spices ģimeņu brauciens (bez laika kontroles), kura vēstnese būs sabiedrībā labi pazīstamā Anna Rozīte, piemērots vecākiem ar bērniem. Sacensību organizatori un īpaši izveidota žūrija noteiks un apbalvos arī kuplāko darba kolektīvu, vecāko un atraktīvāko dalībnieku/dalībnieci un oriģinālākā velosipēda īpašnieku. Tikmēr Spices ģimenes braucienā žūrija, kurā būs arī Liene Greifāne, noteiks visbritiskāk ģērbtos riteņbraucējus. Tautas braucienā uzvarētāji cīnīsies par Rīgas mēra kausiem.

Sacensību dalībniekus šogad sagaida vairāki jauninājumi. Pirmais no tiem ir pieteikšanās pagarināšana portālā velo.lv līdz 30. maijam. No 29. – 30.maijam pieteikšanās būs par paaugstinātu maksu. Tomēr jāinformē, ka tie, kuri pieteiksies šajā laika posmā, nesaglabās tiesības uz vietu starta koridorā pēc pagājušā gada rezultāta. Otrs jaunums saistīts ar numuru izņemšanas kārtību. Noslēdzoties oficiālajai reģistrācijai, trešdien ikvienam dalībniekam uz elektroniskā pasta adresi un telefonu pienāks apstiprinājuma vēstule, kas būs kā apliecinājums sekmīgai reģistrācijai. Šī vēstule būs jāuzrāda pie numuru izņemšanas Rīgas Velomaratona ekspo centrā, kas 30. un 31. maijā tiks organizēta pie tirdzniecības centra Spice A ieejas, vai arī sacensību norises dienā 11.Novembra Krastmalā.

Sīkāka informācija par Rīgas Velomaratonu atrodama portālā velo.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi