Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Hokejs

Bļugeram rezultatīva piespēle Canucks uzvarā Čikāgā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot Vankūveras Canucks komandai izcīnīt uzvaru. Canucks viesos ar rezultātu 4:3 (1:1, 3:1, 0:1) pārspēja Čikāgas Blackhawks un sesto spēli pēc kārtas nopelnīja punktus.

Arī Čavars nestartēs Olimpiādē, ja tajā piedalīsies krievi un baltkrievi

Ja Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) nemainīs savu lēmumu un atļaus Krievijas un Baltkrievijas sportistiem piedalīties 2024.gada Parīzes olimpiskajās spēlēs, tad četrgades lielākajā sporta notikumā nepiedalīsies arī 3x3 basketbolists Agnis Čavars, spēlētājs apliecināja laikrakstam Latvijas Avīze.

Bļugers gūst vārtus Canucks uzvarā pār Wild

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien izcēlās ar vārtu guvumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Vankūveras Canucks savā laukumā ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pārspēt Minesotas Wild vienību.

Latvijas Hokeja federācija vienojas par sadarbību ar AS Olainfarm

Latvijas Hokeja federācija (LHF) vienojusies par sadarbību ar Baltijā vadošo farmācijas uzņēmumu AS Olainfarm. Uzņēmums šogad atbalstīs Latvijas U-20 junioru izlases Pasaules čempionāta elites divīzijā Gēteborgā, Zviedrijā, kā arī nākamgad Latvijas sieviešu hokeja izlasi un tās startu Pasaules čempionātā sievietēm, kas pavasarī norisināsies tepat Rīgā, Latvijā.