Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Latvijā

Nobalsos arī tie, kuri neaizies balsot © DIENA

Ko par Saeimas vēlēšanu iznākumu mums saka priekšā vēlētāju aktivitāte un kā neizniekot savu balsi, pat ja ļoti gribas protestēt, intervijā Agnesei Margēvičai skaidro Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) ilggadējais sekretārs Ritvars Eglājs.

Medijs: Starp Snaige investoriem ir Putinam pietuvināti oligarhi

Starp Baltijas valstīs vienīgā ledusskapju ražotāja "Snaige" akcionāriem ir Krievijas investīciju fonds, kas izveidots ar oligarhu Viktora Vekselberga un Aleksandra Mamuta finansējumu, ceturtdien vēstīja Lietuvas sabiedriskā raidorganizācija LRT.

KNAB: Tiesiskās palīdzības lūgumi ir galvenais kavēklis izmeklēšanā par RTAB naudas iespējamu izmantošanu Saskaņas kampaņai

Tiesiskās palīdzības lūgumu izpilde, tostarp, no Vācijas puses, ir galvenais apstāklis, kādēļ kavējas izmeklēšana kriminālprocesā pret toreizējām Rīgas tūrisma attīstības biroja (RTAB) amatpersonām saistībā ar naudas iespējamu izmantošanu "Saskaņas" priekšvēlēšanu kampaņai, aģentūra LETA noskaidroja Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB).

LIVA: Ne visas skolas iesaistīsies pedagogu streikā

Rudenī solītajā Latvijas pedagogu streikā iesaistīsies ne visas skolas, intervijā TV3 pieļāva Latvijas Izglītības vadītāju asociācijas (LIVA) prezidents un Siguldas Valsts ģimnāzijas direktors Rūdolfs Kalvāns.

Pirms vēlēšanām vēl varam gaidīt pārsteigumus © DIENA

Par valdības nespēju sabiedrībai saprotamā veidā risināt enerģētikas krīzi, partiju reitingu ticamību, vēlēšanu kampaņu un premjera amata kandidātiem Rolanda Pētersona saruna ar sociologu, Latvijas faktu vadītāju Aigaru Freimani.

Pārmaiņas bremzē shēmošana © DIENA

Par krīzes izaicinājumiem un politiķu neprofesionālisma iemesliem Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) prezidentu Aigaru Rostovski.

EM: Inčukalnā ir rezervēts pietiekams dabasgāzes apjoms mājsaimniecību vajadzībām

Saskaņā ar vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas operatora AS "Conexus Baltic Grid" ("Conexus") sniegto informāciju, uz AS "Latvijas gāze" vārda Inčukalna pazemes gāzes krātuvē tiek glabāta dabasgāze vairāk nekā nepieciešams mājsaimniecību nodrošināšanai ar dabasgāzi, aģentūru LETA informēja Ekonomikas ministrijas (EM) pārstāvji.