Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Karikatūrista skats

Kas ir dziļviltojums

Krimināllikumā iekļautais jaunais pants “Vēlēšanu procesa ietekmēšana, izmantojot dziļviltojumu tehnoloģiju” rada daudz jautājumu, kurš spēs precīzi izprast, kurā brīdī tas ir dziļviltojums, bet kurā – nē. Zemgus Zaharāna zīmējums

Labais un sliktais policists

Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču nav apmierinājusi Ministru prezidentes Evikas Siliņas pārāk emocionālā komunikācija ar protestējošajiem pedagogiem. Labais policists Edgars Rinkēvičs instruē slikto policisti Eviku Siliņu: "Protestējošajiem skolotājiem vajadzēja teikt: "Ejiet cirst!», nevis tā, kā jūs teicāt..."

Polijas robeža

Polija tērēs vairāk nekā 2,3 miljardus eiro savas austrumu robežas stiprināšanai, pavēstīja premjerministrs Donalds Tusks, ziņo LETA. Zemgus Zaharāna zīmējums.

Humpalu nodoklis

No 1. jūlija Latvijā plāno ieviest dabas resursu nodokli tekstilizstrādājumiem, kas tieši ietekmēs pircējus, kas iepērkas lietoto apģērbu veikalos.

Gruzijas likums

Gruzijas parlaments pieņēmis pretrunīgi vērtēto likumu par ārvalstu ietekmi, kas izraisījis nedēļām ilgus masu protestus. Zemgus Zaharāna zīmējums.

Pierobežas Baldone

Bijušās Baldones sanatorijas teritorijā aizturēti 12 nelegālie imigranti, kuri iepriekš bija nelikumīgi šķērsojuši Latvijas-Baltkrievijas robežu. Gata Buravcova zīmējums.

Ziemeļblāzmas izcelsme

Naktī uz sestdienu Zemi skāra vairāk nekā 20 gadu laikā spēcīgākā ģeomagnētiskā vētra, kas ļāva vērot skaistu un izteiktu ziemeļblāzmu no Tasmānijas līdz Lielbritānijai, ziņo LETA. Zemgus Zaharāna zīmējums.

Putina teroristu valsts nostāja

Putina teroristu valsts neredzamās frontes kareivis: "Ļeņinam nepiedosim lielkrievu šovinisma atmaskošanu, bet viņa rīcības metodes gan mums der!"

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide