Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Latvijas hokeja izlase

Vītoliņš: Šī komanda parādīja, ka tai ir raksturs

Latvijas izlase šajā pasaules čempionātā parādīja, ka tā nepadodas un ir ar raksturu, pēc zaudējuma ASV komandai, kas liedza latviešiem iekļūt ceturtdaļfinālā, sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Dārziņš: Ļoti būtiski būs tas, kā spēsim atjaunoties

Latvijas hokeja izlasei pirms otrdien paredzētās izšķirošās spēles ar ASV par iekļūšanu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā ļoti svarīga būs spēlētāju atjaunošanās pēc smagā mača ar slovākiem, pirmdien pēc komandas kopējās fotografēšanās un treniņa teica valstsvienības treneris Lauris Dārziņš.

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Cibuļskis: Bijām nedaudz vairāk atpūtušies kā pretinieki

Latvijas vīriešu hokeja izlasei pēc sestdienas spēles bija vairāk laika atpūtai pirms spēles pret Slovākiju, kas ļāva ilgāk turēt augstu spēles tempu pret slovākiem, pēc uzvaras atzina Latvijas aizsargs Oskars Cibuļskis.

Ločmelis: Dabūjām emocijas no Gudļevska

Latvijas hokejisti svētdien pasaules čempionāta mačā smēlās emocijas no valstsvienības vārtsarga Kristera Gudļevska, pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem teica izlases uzbrucējs Dans Ločmelis.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide