Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Liepājas Mākslas forums

Liepājas Mākslas forumā pirmatskaņos Rekviēmu pēcnāves dzīvei

Festivāla Liepājas Mākslas forums noslēgumā 29. septembrī plkst. 17.00 pianisti Roberts Flaics un Rihards Plešanovs un dzejniece Madara Gruntmane prezentēs starpdisciplināru jaundarbu – iestudējumu, kur klaviermūzikas darbi un dzeja vedīs pārdomās par dzīvi, nāvi un pēcnāvi, informēja festivālā rīkotāji

Šogad jau desmito reizi norisināsies festivāls Liepājas Mākslas forums

Mūsdienu mākslas festivāls Liepājas Mākslas forums šogad no 27. līdz 29. septembrim atzīmēs desmitgadi ar tēmu Pēctecība. Apmeklētājiem būs iespēja piedzīvot īpašu pieredzes ceļu septiņos mūzikas, mākslas un laikmetīgās dejas notikumos, kas iedrošinās apzināties gan pašiem sevi, gan apkārtējo un pārlaicīgo pasauli.

Liepājas Mākslas forumā atklās izstādi par demences pacientu pieredzi

Piektdien, 29. septembrī, plkst. 18.00 Liepājas koncertzāles Lielais dzintars mākslas telpā Civita Nova tiks atklāta jauno mediju mākslinieces, Liepājas Universitātes docentes Annas Priedolas izstāde Piena dienasgrāmatas. Demence statistikā un stāstos, kas, izmantojot piena produktus audiovizuālos mākslas darbos un datu vizualizācijās, stāsta par novecošanu un vientulību, demenci un šo dabisko dzīves procesu rosinātām pārmaiņām ģimenes attiecībās.

Festivāls Liepājas Mākslas forums Liepājas koncertzālē tiks atklāts ar jaudīgu reiva ballīti

Festivāla Liepājas Mākslas forums atklāšanas vakarā, 29. septembrī plkst. 21.00 koncertzālē Lielais dzintars gaidāma jaudīga reiva ballīte, kas tapusi sadarbībā ar Latvijā pazīstamo producenti un dīdžeji Kseniju Kamikazu. Ballītē ar elektroniskās mūzikas setiem uzstāsies vairākas dīdžejes, taču neatkārtojamu atmosfēru radīs pasakainas un savdabīgi krāšņas būtnes un deju performances.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide