Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Vieglatlētika

Radeviča nav atsaukusies aicinājumam atgriezt olimpisko prēmiju(8)

Bijusī tāllēcēja Ineta Radeviča aizvien nav atsaukusies Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) aicinājumam atgriezt valdības piešķirto olimpisko prēmiju 30 000 eiro apmērā, kas tika izmaksāta par iegūtu ceturto vietu 2012.gada vasaras Olimpiskajās spēlēs Londonā, bet tagad anulēta, jo sportiste tika diskvalificēta pozitīva dopinga testa dēļ.

Maija vidū plānotais Rimi Rīgas maratons atlikts uz vēlāku laiku

16.-17. maijā plānotais Rimi Rīgas maratons atlikts uz laiku, kad Latvija un pasaule būs tikusi galā ar Covid-19 izplatības radīto ārkārtējo situāciju. Par iespējamo atliktā maratona norises datumu, tajā skaitā par reģistrācijas atsākšanu, organizatori ziņos pēc Latvijā izsludinātās ārkārtējās situācijas beigām. Visi, kuri jau reģistrējušies Rimi Rīgas maratonam un Bērnu dienai 16.-17. maijā, saglabās savu vietu skrējienā, nformē rīkotāji.

Pārceltas vai atceltas vairākas svarīgas vieglatlētikas sacensības, arī Dimanta līga

Eiropas Vieglatlētikas asociācijas (EAA) valde trešdien lēma uz nenoteiktu laiku atlikt vai atcelt vairākas 2020.gada vasarā paredzētās sacensības, ziņo EAA. Tāpat uz vēlāku laiku koronavīrusa Covid-19 izraisītās globālās krīzes dēļ ceturtdien atlikti maijā paredzētie Dimanta līgas posmi vieglatlētikā Stokholmā, Neapolē/Romā un Rabātā, savā interneta mājaslapā ziņo organizatori.

Ikauniece: Ziemas sezonā nestartēšu(2)

Daudzcīņniece Laura Ikauniece ziemas sezonā startus neplāno, uzsvaru liekot uz olimpiskajām spēlēm vasarā, kā arī mikrotraumu pievarēšanu, pēc 2019.gada Latvijas labākās vieglatlētes balvas saņemšanas sportiste pastāstīja sarunā ar aģentūru LETA.

Šķēpmetējs Štrobinders: 83 metri nav mani griesti(1)

Škēpmetējam Rolandam Štrobinderam 2019.gads par spīti atzīšanai par labāko vieglatlētu Latvijā neizdevās, un ka viņš var mest tālāk par iespētajiem 83 metriem, pēc balvas saņemšanas sarunā ar aģentūru LETA atzina sportists.

Barjersprinterim Sietiņam barga diskvalifikācija(4)

Šogad Eiropas čempionātā vieglatlētikā telpās startējušais barjersprinteris Kristaps Sietiņš par aizliegto vielu lietošanu saņēmis četru gadu diskvalifikāciju, liecina Latvijas Antidopinga biroja publicētā informācija.

Vairāk Vieglatlētika