Laika ziņas
Šodien
Migla

Receptes

Pasta ar murķeļiem © DIENA(6)

Pavāra Valtera Zirdziņa restorāna ēdienkartē jau otro nedēļu manāmi ēdieni no pavasara sēnēm - slavenajiem murķeļiem jeb lāčpurniem. Nedēļas nogalē restorāna komanda pati devās izpētīt, kas labs mežā atrodams pavasarī un ko no tā likt uz galda. Valteram patīk turēties pie gardumiem no mūsu dabā sastopamajiem labumiem, mazliet paeksperimentējot ar izpildījumu.

Gurķu, avokado un fetas salāti

Atsvaidzinoši salāti saulainām un siltām pavasara dienām!Nepieciešamās sastāvdaļas: 3-4 vidēja izmēra gurķi, 2 avokado, 3 ēdamkarotes svaigi spiestas laima sulas, sauja svaigu piparmētru, 120 mililirei fetas siera, 2 ēdamkarotes olīveļļas, sāls.Pagatavošana: 1. Gurķus nomizo, sagriež gabaliņos, pārkaisa ar sāli un atstāj uz pusstundu, lai no tiem izdalās ūdens.