Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Grāmatas

Liels un mazs izdod grāmatu bērniem Un tad neviens nav dusmīgs?

Bērnu grāmatu izdevniecībā Liels un mazs iznāk Tona Telehena grāmata bērniem Un tad neviens nav dusmīgs?, kuru ilustrējis franču mākslinieks Marks Butavāns. Grāmatu no nīderlandiešu valodas tulkos Inese Paklone, tā piemērota jaunākā skolas vecuma bērniem

Apgāds Mansards izdod Arnalda Indridasona detektīvromānu Klusēšana

Arnalds Indridasons (Arnaldur Indriðason, dz. 1961) tiek dēvēts par islandiešu literatūras fenomenu. Viņs ir vairāk nekā divdesmit romānu, tostarp vienpadsmit detektīvromānu, autors, to galvenais varonis ir atjautīgais kriminālpolicijas izmeklētājs Erlends un viņa komanda. Detektīvromāns Klusēšana parāda, kā, sabrūkot sociālajām vērtībām, rodas labvēlīgi apstākļi vardarbībai ģimenē.

Liels un mazs izdod poētisku bilžu grāmatu Karš

Bērnu grāmatu izdevniecībā Liels un mazs iznāk portugāļu autoru Žuzē Žorži Letrijas (José Jorge Letria) un Andrē Letrijas (André Letria) kopīgi radītā bilžu grāmata Karš, ko no portugāļu valodas tulkojis Edvīns Raups.

Izdots igauņu autora Indreka Kofa dzejoļu krājums Kur palika bērni?

Bērnu grāmatu izdevniecībā Liels un mazs iznācis igauņu dzejnieka Indreka Kofa (Indrek Koff) dzejoļu krājums Kur palika bērni?, ko no igauņu valodas atdzejojušas Maima Grīnberga un Inese Zandere. Grāmatu ilustrējusi māksliniece Elina Sildre, tā adresēta pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem un viņu vecākiem.