Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mūzika

Rīgas ritmu džeza koncertsērijā uzstāsies ASV, Itālijas un Francijas mākslinieki

No 13. oktobra līdz 3. novembrim festivāla Rīgas ritmi rudens koncertsērijā Art of Riga Jazz Latvijas Radio 1. studijā uzstāsies daudzpusīgais amerikāņu džeza pianists Emmet Cohen ar savu trio, izcilais itāļu pianists Lorenzo De Finti ar savu kvintetu, četru muzikāli zinātkāru itāļu grupa Satoyama un franču-togo dziedātāja Laura Prince kopā ar pianistu Grégory Privat no Martinikas.

Mūziķus aicina pieteikt dalību dziesmu rakstīšanas nometnē RIGaLIVE

Mūziķus, dziesmu teksta autorus, izpildītājus, komponistus un producentus aicina pieteikt dalību jau devītajā Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/Latvijas mūzikas eksports rīkotajā dziesmu rakstīšanas nometnē RIGaLIVE, kas norisināsies no 7. līdz 9. novembrim. Šoreiz radošajā nometnē uzsvars tiks likts un mūzikas sinhronizāciju.

Koncertzālē Latvija izskanēs dzejas un džeza programma Laikmeta impresijas

Piektdien, 15. septembrī, pl. 19.00 koncertzālē Latvija, Ventspilī, izskanēs Lielās mūzikas balvas 2022 laureātes Artas Jēkabsones un atzītā džeza saksofonista Toma Rudzinska jaunā bigbenda mūzikas programma Laikmeta impresijas, kurā mākslinieki muzicēs kopā ar Ventspils bigbendu. Šis būs vienīgais koncerts Latvijā.

Festivāls Liepājas Mākslas forums Liepājas koncertzālē tiks atklāts ar jaudīgu reiva ballīti

Festivāla Liepājas Mākslas forums atklāšanas vakarā, 29. septembrī plkst. 21.00 koncertzālē Lielais dzintars gaidāma jaudīga reiva ballīte, kas tapusi sadarbībā ar Latvijā pazīstamo producenti un dīdžeji Kseniju Kamikazu. Ballītē ar elektroniskās mūzikas setiem uzstāsies vairākas dīdžejes, taču neatkārtojamu atmosfēru radīs pasakainas un savdabīgi krāšņas būtnes un deju performances.