Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Mūzika

Koncertzālē Palladium uzstāsies itāļu mūzikas leģenda Zucchero

Viens no visu laiku izcilākajiem blūzroka pārstāvjiem, leģendārais itāļu dziedātājs Zucchero, kurš turpina valdzināt klausītājus visā pasaulē ar savu dvēselisko mūziku, svinot 40 gadus mūzikā, dodas koncertturnejā Overdose'DAmore skaistākajās vietās pasaulē un nākamā gada pavasarī, 15. aprīlī, gaidāms koncerts arī koncertzālē Palladium Rīga, informēja festivāla rīkotāji.

VEF Kultūras pilī notiks Melo-M ikgadējie Vecgada lielkoncerti

VEF Kultūras pilī 29.decembrī plkst. 20 un 30. decembrī plkst. 16 un plkst. 20 notiks čellu trio Melo-M ikgadējie Vecgada lielkoncerti, kuri kļuvuši jau par grupas labu tradīciju un kuros skanēs īpaši veidota ziemas melodiju koncertprogramma, informēja pasākuma rīkotāji.

LNSO atklāj 98. koncertsezonu © DIENA

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) ar diviem mākslinieciskā vadītāja Tarmo Peltokoski diriģētiem koncertiem Lielajā ģildē 6. un 7. oktobrī plkst. 19 uzsāks 98. koncertsezonu.

Video: RAUM atgriežas ar jaunu dziesmu Plēsīgi

Pēc ilgākas radošās pauzes mūziķis RAUM atgriežas ar jaunu dziesmu Plēsīgi, kas jau ir izpelnījusies klausītāju uzmanību, informēja Warner Music Baltics pārstāve Inese Saulāja.

Skaņu mežs izziņo bezmaksas meistarklašu un lekciju programmu

Šonedēļ Rīgā sāksies Skaņu mežs, ko medijs The Wire Magazine nodēvējis par lielāko avangarda mūzikas festivālu Baltijā. Pēc atklāšanas pasākuma 30. septembrī Tu jau zini kur festivāls turpināsies 6.-8. oktobrī Hanzas peronā. Koncertvakariem tuvos datumos festivāla viesmākslinieki sniegs meistarklases un lekcijas Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, Latvijas Mākslas akadēmijā un mākslas centrā Noass, informēja festivāla rīkotāji.

Operetes teātris aicina uz svētku koncertprogrammu Manos dzintara sapņos

Rīgā, VEF Kultūras pilī 8. novembrī plkst. 19 un Valmieras Kultūras centrā 12. novembrī plkst. 15 Operetes teātris aicina uz Latvijas valsts svētkiem veltīto, nacionālpatriotisko un vienlaikus vitālo un dzīvespriecīgo Operetes teātra teatralizēto koncertprogrammu Manos dzintara sapņos, informēja Operetes teātra pārstāve Elza Hlevicka.

Rīgā uzstāsies somu grupas HIM līderis Ville Valo jeb VV

Somu grupas HIM līderis Ville Valo atgriežas Latvijā ar soloprogrammu. 16. aprīlī koncertzālē Palladium Ville Valo, Neon Noir Tour koncerttūres ietvaros izpildīs ne tikai savus jaunākos skaņdarbus no soloalbuma Neon Noir, bet arī populāros grupas HIM jeb His Infernal Majesty hitus, informēja koncerta rīkotāji.