Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Rīgā

Aicina ziņot par satiksmei bīstamām bedrēm Rīgas ielās

Sākoties atkusnim, kas mijas ar salu, Rīgā uz ielām strauji veidojas bedres, tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par bīstamām bedrēm Satiksmes vadības centram, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

FOTO, VIDEO: Zaķusalā atklāta bezmaksas distanču slēpošanas trase

Būvkompānija Merks Rīgā Zaķusalā atklājusi bezmaksas aktivitāšu trasi Merks Zaļā trase, kas ziemā kalpos kā distanču slēpošanas trase, bet pārējā laikā tajā tiks organizētas citas sezonai atbilstošas aktivitātes. Jaunajā trasē būs pieejama arī slēpošanas inventāra noma.

FOTO: Rīgas dāvātie ģeneratori un siltuma pūtēji sāk ceļu uz Kijivu

Otrdien, 6.decembrī, plkst. 12.30 ceļu uz Kijivu sāka Rīgas dāvātie 115 ģeneratori un 100 siltuma pūtēji. Pavadīt iekārtu transportēšanu bija ieradies Ukrainas vēstnieks Latvijā Oleksandrs Miščenko, Rīgas mērs Mārtiņš Staķis un fonda Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta, ar kuras pārstāvētās organizācijas iesaisti un palīdzību krava tiek nogādāta Ukrainā.

Rīgā prognozē atkalu; ietves un brauktuves var būt slidenas

Laikapstākļu prognoze 6. decembra rītā liecina, ka pēcpusdienā Rīgā varētu būt gaidāms sasalstošs lietus jeb atkala. Ietvju un brauktuvju uzturētāji ir gatavi veikt uzturēšanas darbus atbilstoši laikapstākļiem, informē pašvaldība.

Divkāršojies šogad Rīgā iesniegto būvprojektu skaits

Šogad Rīgā divkāršojies iesniegto būvprojektu skaits, turklāt normatīvajos aktos noteikto termiņu dēļ otrajā pusgadā strauji pieaugusi interese par jau izdotu būvatļauju termiņa pagarināšanu, liecina Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta (PAD) apkopotā informācija.