Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Krievija

Nestle pēc Zelenska pārmetumiem taisnojas par biznesu Krievijā

Šveicē bāzētais pārtikas preču starptautiskais konglomerāts "Nestle" svētdien apgalvoja, ka negūst peļņu no biznesa Krievijā, šādi reaģējot uz Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska pārmetumiem, ka uzņēmums turpina savas aktivitātes Krievijā, kā ierasts.

Avots: Krievija tuvākajā laikā nobloķēs YouTube

Tīmekļa videokoplietošanas platformu YouTube Krievijā var nobloķēt līdz nākamās nedēļas beigām, bet, iespējams, tas notiks jau šodien, piektdien vēsta Krievijas valsts ziņu aģentūra RIA Novosti, atsaucoties uz saviem avotiem.

Roskomnadzor bloķējis 30 mediju interneta vietnes

Krievijas federālais sakaru, informācijas tehnoloģiju un masu komunikāciju uzraudzības dienests "Roskomnadzor" pēc valsts Ģenerālprokuratūras prasības trešdien bloķējis piekļuvi vairāk nekā 30 interneta vietnēm, arī Igaunijas laikraksta "Postimees" portālam un Baltkrievijas "Evroradio" vietnei.

Krievija paziņo par izstāšanos no Eiropas Padomes

Krievija jau ir pieņēmusi lēmumu par izstāšanos no Eiropas Padomes un attiecīga ārlietu ministra Sergeja Lavrova vēstule nodota Eiropas Padomes ģenerālsekretāram, otrdien paziņoja Krievijas delegācijas vadītājs Pjotrs Tolstojs.

Navaļnijam prasa piespriest vēl 13 gadus cietumā

Krievijā valsts apsūdzības pārstāvji opozicionāram Aleksejam Navaļnijam otrdien saistībā ar apsūdzībām par krāpšanos un tiesneša apvainošanu prasīja piespriest 13 gadus cietumā un 1,2 miljonus rubļu (orientējoši 9800 eiro) lielu sodanaudu.