Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Krievija

Krievija kara dēļ atteiksies no diviem lieliem projektiem

Pret Ukrainu izvērstā kara dēļ Krievija spiesta atteikties no veseliem diviem lieliem projektiem, jo valdībai tiem nav finanšu līdzekļu, otrdien pavēstīja Krievijas Tālo Austrumu un Arktikas attīstības ministrs Aleksejs Čekunkovs.

Putinu aizvainojusi Kazahstānas prezidenta uzstāšanās Sanktpēterburgas forumā

Krievijas prezidents Vladimirs Putinus ņēmis ļaunā Kazahstānas prezidenta Kasima Žomarta Tokajeva uzstāšanos nule notikušajā Sanktpēterburgas Starptautiskajā ekonomikas forumā, kur Kazahstānas līderis uz foruma skatuves dažu metru attālumā no Putina Donbasa prokrieviskos separātiskos veidojumus nodēvēja par "kvazivalstiskām teritorijām", pirmdien ziņapmaiņas platformā Telegram vēsta kanāls General SVR, kas jau iepriekš publicējis informāciju par iekšējām norisēm Kremlī, arī tā saimnieka veselību.

ES no SWIFT atslēdz trīs Krievijas bankas

Eiropas Savienība (ES) otrdien no starptautiskās maksājumu informācijas nodošanas sistēmas SWIFT atslēdz trīs Krievijas bankas, ieskaitot tās lielāko banku Sberbank.

Barišņikovs: Putina "baiļu pasaule" lemta nebūtībai

Leģendārais baleta mākslinieks Mihails Barišņikovs trešdien publicējis atklātu vēstuli Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, paužot pārliecību, ka Putina "baiļu pasaule" lemta nebūtībai, bet patiesās krievu vērtības dzīvos, "par spīti visiem jūsu aizliegumiem".