Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Positivus & FBI koncertu klubs

Šī gada Positivus pērles © DIENA(5)

Šogad Positivus festivāls ir parūpējies par īpašu mūziķu izlasi no visas pasaules. Tā kā festivāls atkal notiks divas dienas, mūzikas mīļotājiem būs iespēja steigt no vienas skatuves uz otru, lai redzētu visu, kas ieplānots. Ja festivālā patīk organiski plūst no vienas vietas uz citu, tad šie ir tikai daži no mūziķiem, kurus būtu vērts redzēt.

Uz Positivus ar īpašo festivāla ekspresi

Katru gadu, gatavojoties festivālam Positivus, iesakām laicīgi plānot savu nokļūšanu tajā. Automašīna, motocikls vai kemperis - ir visdažādākie veidi, kā nokļūt Salacgrīvā. Arī šogad, papildinot ierastos transporta veidus, kursēs tradicionālais un visu iecienītais Positivus Ekspresis.

Festivālā Positivus būs jauna deju zona - Teritorija X

Rīgas nakts projekts Deeplomacy apvienojas spēkiem ar Rīgas vadošo elektroniskās mūzikas slēgto klubu Teritorija, lai šogad Positivus festivālā apmeklētājiem piedāvātu jaunu un unikālu deju mūzikas zonu - Teritorija X, portālu Diena informē organizatori.

Ar jaunu albumu Rīgā atgriežas britu reperis Scarlxrd(9)

Britu reperis Scarlxrd, kurš pagājušajā vasarā uzstājās Rīgā ar jaudīgu, enerģijas piepildītu un aizraujošu koncertu, atgriežas ar diviem jauniem albumiem un 15. oktobrī uzstāsies koncertzālē Palladium Rīga, informēja Positivus Press.