Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Positivus & FBI koncertu klubs

Ziemassvētku priekšvakarā notiks Raimonda Tigula un Rīgas Doma zēnu kora koncerts

23. decembra vakarā Rīgas Domā izskanēs komponista Raimonda Tigula un Rīgas Doma zēnu kora koncertprogramma Rīta un vakara dziesmas, kurā apmeklētāji varēs baudīt Dziesmu svētkos jau skanējušas un tautā iemīļotas dziesmas Lec, Saulīte un Dod, Dieviņi kā arī labdarības akcijas Dod pieci himnu Klusi Čukst Dievs un daudzus citus jaunus skaņdarbus. Pēdējās koncerta biļetes iespējams iegādāties Biļešu Paradīze kasēs.

Festivāla Positivus programmu papildina grupa Of Monsters and Men

No Islandes indī mīluļiem līdz pasaules lielākajiem festivāliem. Grupa Of Monsters and Men papildina festivāla _Positivus_programmu, pievienojoties jau iepriekš izziņotajam A$AP Rocky. Grupa uzstāsies sestdienas pēcpusdienā, 18. jūlijā, uz festivāla galvenās skatuves. Tikai līdz 31. decembrim iespējams iegādāties cenas ziņā izdevīgās Early Bird biļetes, informēja festivāla rīkotāji.

Positivus festivālā uzstāsies A$AP Rocky(1)

Positivus festivāls 2020. gadā pārsteigs ar iespaidīgāko hiphopa mākslinieku, kāds jebkad sniedzis koncertu Baltijā, un kā savu pirmo galveno mākslinieku izziņo A$AP Rocky. Viņš ir daudzu pasaules mūzikas festivālu lielākā zvaigzne un viens no lielākajiem nākamvasar koncertējošiem hiphopa māksliniekiem. Positivus festivālā A$AP Rocky uzstāsies pirmajā dienā 17. jūlijā, informēja festivāla pārstāvji.

Koncertzālē Palladium uzstāsies reperis ansis(2)

Nākamā gada 7. maijā Rīgā, koncertzālē Palladium notiks repera anša solokoncerts. anša mūziku retais klasificētu kā plašākai publikai radītu, tomēr patlaban viņš ir viens no pēdējo gadu populārākajiem latviešu mūziķiem.