Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Positivus & FBI koncertu klubs

Stinga koncerts Rīgā: Hitiem piešķir jaunas vēsmas

Turnejas Sting: My Songs koncertā Arēnā Rīga bija pulcējušies dažādu paaudžu pārstāvji - gan tie, kuri piedzīvojuši Stinga un The Police slavas zenīta laikus, gan tie, kas ar rokgrupu un tās līdera skaņdarbiem iepazinušies, klausoties mūziķus, kas savās dziesmās izmantojuši grupas un Stinga radīto kompozīciju fragmentus, veidojuši kaverversijas.

Stings atskatās uz karjeru koncertā Sting: My Songs

Turnejas Sting: My Songs koncertā Arēnā Rīga bija pulcējušies dažādu paaudžu pārstāvji - gan tie, kuri piedzīvojuši Stinga un The Police slavas zenīta laikus, gan tie, kas ar rokgrupu un tās līdera skaņdarbiem iepazinušies, klausoties mūziķus, kas savās dziesmās izmantojuši grupas un Stinga radīto kompozīciju fragmentus, veidojuši kaverversijas. Recenziju lasi šeit!

Stinga atskats pagātnē

Pirmdien, 10. jūnijā, koncertturnejas Sting: My Songs ietvaros Arēnā Rīga uzstāsies britu mūziķis Stings.

Positivus izsludina Piena Svētki skatuves programmu

Šogad uz Piena Svētki skatuves gaidāmi brīnišķīgi koncerti no pašmāju grupām, īpašo Piena Svētki atmosfēru pārceļot no galvaspilsētas uz Salacgrīvu, festivālu Positivus. Līdzās mūzikai, kultūras baudīšanas iespējas papildina arī iemīļotie improvizācijas teātri.

Rammstein koncerts Lucavsalā izpārdots(1)

6. augusta Rammstein koncerts Rīgā, Lucavsalā, ir izpārdots. Vairāk nekā divus mēnešus pirms pasākuma 40 000 apmeklētājiem paredzētais koncerts ir izpārdots. Rammstein aizvadījuši jau pirmos Europe Stadium Tour ar pirotehnikas efektiem bagātos koncertus uz iespaidīgā izmēra skatuves, kuri visā Eiropā jau kādu laiku ir izpārdoti.