Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Positivus & FBI koncertu klubs

No trešdienas Alfā varēs apmainīt Positivus festivāla aproces

Trešdien, 24. jūlijā, tirdzniecības centrā Alfa sāks darboties Positivus oficiālais apročošanas punkts. Festivāla apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja laicīgi apmainīt divu dienu biļetes pret ieejas aprocēm, tādējādi nestāvot rindās un atvieglojot plūsmu pie festivāla ieejas. Aproces Alfā būs iespējams apmainīt arī 25. un 26. jūlijā. Katram biļetes īpašniekam pēc savas aproces jāierodas personīgi, jo tās uzreiz tiks apliktas ap roku.

Festivālā Positivus būs skatāma Kino Bize veidota filmu programma

Par neatņemamu Positivus festivāla sastāvdaļu pēdējo gadu laikā ir kļuvis kāpās izvietotais, priežu ieskautais, kinoteātris, kurā šovasar abās festivāla dienās sadarbībā ar kinoteātri Kino Bize tiks demonstrētas rūpīgi atlasītas filmas un veidotas diskusijas ar to veidotājiem, informēja festivāla pārstāvji.

Positivus piedāvā iespēju pārkāpt iecienīto žanru robežas(2)

Mūzikas festivāla Positivus piedāvājumā šogad iekļauti mūziķi, kuri pārstāv ļoti plašu mūzikas žanru spektru, līdz ar to, visticamāk, jebkurš spēs atrast sev interesējošus koncertus. Tāpat plašais festivāla piedāvājums ļaus ik vienam atklāt arī ko jaunu sava ikdienas mūzikas klāsta papildināšanai. Lai pēc iespējas vairāk izbaudītu Positivus piedāvāto mākslinieku dažādību, manuprāt, noteikti vērts apmeklēt Disclosure, Royal Blood un Ewert and the Two Dragons koncertus. Festivāla bagātīgā programma noteikti ļaus jebkuram atrast savus apslēptos dārgumus, iespējams, pārkāpjot iecienīto žanru robežas.

Mazais princis ieskandinās Positivus festivālu(2)

Atgriežoties pie pārbaudītām vērtībām, festivāls Positivus atdzīvina Positivus pre-party tradīciju, un pēc vairāku gadu pauzes trešdien, 17. jūlija vakarā, K.K. fon Stricka Villā ar grupas Mazais princis koncertu tiks ieskandināts Positivus fetsivāls, informēja festivāla organizētāji.

Šī gada Positivus pērles © DIENA(5)

Šogad Positivus festivāls ir parūpējies par īpašu mūziķu izlasi no visas pasaules. Tā kā festivāls atkal notiks divas dienas, mūzikas mīļotājiem būs iespēja steigt no vienas skatuves uz otru, lai redzētu visu, kas ieplānots. Ja festivālā patīk organiski plūst no vienas vietas uz citu, tad šie ir tikai daži no mūziķiem, kurus būtu vērts redzēt.