Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Positivus & FBI koncertu klubs

Bon Iver koncerts notiks nākamgad Mežaparka Zaļajā teātrī

Unikālā muzikālā mākslinieka Džastina Vernona soloprojekta Bon Iver koncerts, kurš 2. novembrī bija paredzēts Arēnā Rīga, saistībā ar Covid-19 pandēmijas ieviestajiem pulcēšanās ierobežojumiem tiks pārcelts uz nākamā gada vasaru – 2021. gada 18. augustu Mežaparka Zaļajā teātrī.

Koncertzālē Palladium uzstāsies rokgrupa Opeth(4)

2020. gada 11. martā koncertzālē Palladium Rīga jaunākā albuma In Cauda Venenum tūres ietvaros uzstāsies viena no ietekmīgākajām Ziemeļeiropas progresīvā metāla rokgrupām Opeth. Koncerta īpašie viesi - Islandes klasiskā roka grupa The Vintage Caravan, informēja koncerta rīkotāji.

VIDEO: Raimonds Tiguls un Rīgas Doma zēnu koris – Rīta un vakara dziesma(5)

Līdzīgi kā liela daļa Latvijas iedzīvotāju arī Rīgas Doma zēnu koris un tā diriģents Mārtiņš Klišāns šobrīd savu ikdienu pavada mājās. Tāpēc koris ir radījis iedvesmojošu aicinājumu, kādēļ šobrīd ikvienam ar daudz lielāku atbildību jāizturas pret saviem līdzcilvēkiem un īpaši pret pašiem tuvākajiem – vecvecākiem. Raimonda Tigula topošā albuma dziesma Rīta un vakara dziesma ir pamatā pašu radītam videoklipam. Tajā kora puikas redzami kopā ar saviem mīļajiem vecvecākiem, kurus šobrīd lielai daļai nav iespēju satikt.

Raimonds Tiguls un Rīgas Doma zēnu koris aicina uz Rīta un vakara dziesmas noslēguma koncertiem(1)

Komponists Raimonds Tiguls kopā ar izcilu mūziķu instrumentālo grupu un Rīgas Doma zēnu kori Mārtiņa Klišāna vadībā aicina uz "Rīta un vakara dziesmas" noslēguma koncertiem 4. aprīlī Liepājā un 9. aprīlī Rēzeknē. Koncertprogrammā gaidāmi gan jauni skaņdarbi, gan Dziesmu svētkos jau skanējušās un iemīļotās dziesmas Lec, Saulīte un Dod, Dieviņi, kā arī labdarības maratona Dod Pieci himna Klusi čukst Dievs, kura kļuva par visbiežāk spēlēto un klausītāju pieprasītāko dziesmu labdarības maratona laikā.