Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bordāns torpedēts

Par to, ka trīs partijas nolēmušas apturēt (faktiski – pārtraukt) sarunas par dalību Jāņa Bordāna veidotajā valdībā, publiski paziņoja Attīstībai/Par! līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts.

Top komentāri

Kaspars
K
Prezidents Bordānu izvirzīja, jo redzēja kā reālāko kandidātu, turklāt no jaunajiem politiskajiem spēkiem. Tagad jāmeklē bezpartejiskais kandidāts. Iepriekšējais bezpartejiskais kandidāts bija Andris Šķēle pirms 20 gadiem, viens no lielākajiem blēžiem Latvijas vēsturē.
senču ols
s
un es domāju , kur tad priekšsēdētājs . izrādās šiem divi priekšsēdētāji.
nunu
n
Jābūt bez smadzenēm, lai torpedētu kuģi, kurš ir caurs un pats grimst. Kā jau agrāk tika minēts, - Bordāna koncentrēšanās tikai uz uzspēlētu tiesiskumu, diplomātijas un pieredzes trūkums dara savu un slīcina JKP kuģi bez nopietnas iejaukšanās no malas. Tikai žurnalistiņi ar saviem spekulatīviem raksteļiem un jokainiem virsrakstiem kurina muļķīgas kaislības, kas nemaz nepalīdz MK izveidei.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Cigarete un pudele pie kluba "18"

Saeimas komisija atbalstījusi priekšlikumu grozījumiem Alkoholisko dzērienu aprites likumā, kas paredz, ka alkoholiskos dzērienus būs aizliegts pārdot personām, kuras ir jaunākas par 20 gadiem. Ze...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats