Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Maskas visiem un visur

Reaģējot uz Covid-19 izplatības pieaugumu, kas saistīts ar ceļošanu, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) paudis, ka varētu noteikt sejas masku obligātu valkāšanu iekštelpās visiem Latvijas iedzīvotājiem.

Top komentāri

vēl esmu dzīvs
v
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=vfVYWZ3YmpU&feature=emb_logo Lai nēsā tos uzpurņus kuri iepirka,un kuri uzspiež veselajiem!Tā viņi grib noplicināt mūsu imūnsistēmu,lai paliekam nevarīgi un slimi!Tās nav rūpes par tautu,bet apzināta tautas iznīdēšana!
Absurds
A
Kariņ.beidziet kalpot sātanam .tas ceļš ved uz elli ,jums visiem ir jākalpo cilvēkiem ,jebkurš normāls mediķis -cilvēks pateiks ka maskas ir bendējošas !
tā gan
t
https://yadi.sk/i/fyfm4q-nY37bTQ?fbclid=IwAR2Mdxvv_0YOiQ04hKAK5fA5Wp9kRTwwQoI0IZl7-OB1iA-fCP9bYoTMNpk&utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1878436136 Noskaties un ieklausies gudros cilvēkos,bet ne šajos liekēžos,kuriem tauta vajadzīga tik priekš nodokļu maksāšanas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Pierobežas Baldone

Bijušās Baldones sanatorijas teritorijā aizturēti 12 nelegālie imigranti, kuri iepriekš bija nelikumīgi šķērsojuši Latvijas-Baltkrievijas robežu. Gata Buravcova zīmējums.

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats