Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Trampa un Putina samits

Pēc analītiķu vērtējuma Krievijas prezidents Vladimirs Putins būs lielākais ieguvējs no pirmdien Helsinkos paredzētās pirmās divpusējās tikšanās ar ASV kolēģi Donaldu Trampu.

Top komentāri

bedtime for democracy
b
Tāpat kā ieguvējs no sarunām ar viņu bija Z-Korejas Pelmenis, atsaldētais Filipīnu Duterte kā arī turku jājējs Erdogans, kuri redzot pasaules varenākās valsts prezidenta principu neesamību var nostiprināt savas despotijas netraucēti un klusi.
Dzenis
D
TrollisJT, ar Krieviju nav iespējams veidot draudzīgas attiecības, Krievija "uzmetīs", kā uzmeta Vāciju, līdz 2.pasaules karam bija labākie draugi un kā uzmeta ASV, pēc otrā pasaules kara. Tramps zaudē Putinam arī varas ziņā, Putins, kā pateiks tā būs, Trampam vēl jātiek galā ar kongresu.
TrollisJT
T
Man niez ausis dzirdēt, kā vienā jaukā dienā lielie Putina Un Trampa aprējēji , komandu saņēmuši, sāks visādi stenēt un locīties un čivināt par "jaunas ēras sākumu" attiecībās starp Austrumiem un Rietumiem... . Skats nebūs sliktāks, kā tas bija vakarā pēc Augusta puča izgāšanās... jums vajadzēja redzēt TV diktora izvaikstīto ģīmi... !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats