Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Biznes attīstās, jāvairo atpazīstamība

Dienas un Altum kopīgi īstenotais jauno uzņēmēju atbalsta projekts Dienas starts 2014 ir nonācis pusceļā. Dienas starta žūrija vērtē jauno uzņēmēju trijos mēnešos paveikto.

Kristiāna Kalniņa un Kaspars Dabra, Rīgas DJ skola

Vērtē Jānis Bērziņš, uzņēmuma Stenders īpašnieks un vadītājs

Lielisks piemērs, kā ar savu pārliecību, dzīvesstilu un hobiju sākt pelnīt naudu. Kristiāna to dara ļoti organiski, līdz ar to tā ir arī viņas biznesa veiksme. Biznesa niša ir ļoti specifiska, daudz nevarēšu komentēt par tās realizāciju, tomēr esmu pārliecināts, ka tā spēs piesaistīt līdzīgi domājošos. Jauniešiem un līdzīgi domājošajiem būs liela interese, bet lielākais izaicinājums varētu būt piesaistīt jaunus interesentus, noturēt interesi par savu ideju un piedāvājumu. Šis ir bizness, kuru noteikti ietekmēs kopējās pasaules tendences mūzikā un dzīvesveidā, tāpat tas būs atkarīgs no cilvēku resursiem/mācībspēkiem - no pasniedzēju atpazīstamības un kontakta ar auditoriju.

Vērtē Mikus Losāns, LU EVF Biznesa inkubatora vadītājs

Man ir liels prieks redzēt, ka Kristiāna un Kaspars ir paplašinājuši biznesu ar dīdžeju aparatūras tirdzniecību, kas, kā saprotu, iepriekš nebija plānots. Man žēl novērot, ka vasarā DJ skolas apmeklējums nav tāds, kāds bija iecerēts, jo rodas sajūta, ka pārdošanai ir pievērsta mazāka loma, nekā būtu nepieciešams. Abiem uzņēmējiem ieteiktu izmantot Dienas starta priekšrocību un pakonsultēties ar Ģirtu Ozoliņu no IDEA par viņu produkta virzīšanu un konkrētu reklāmas aktivitāšu noteikšanu. Kopvērtējumā domāju, ka Rīgas DJ skola ir lielisks projekts un abi uzņēmēji to ļoti veiksmīgi attīstīs.

Vērtē Ģirts Ozoliņš, mārketinga komunikāciju aģentūras IDEA vadītājs

Ļoti labs uzņēmējdarbības iesākums, un labi, ka Kristiāna un Kaspars izdara secinājumus pēc pirmā posma, lai turpmāk uzlabotu gan piedāvājumu, gan komunikāciju. Īpaši prieks, ka viņi atrod papildu peļņas avotus, izīrējot un tirgojot aparatūru. Mani gan nedaudz mulsina Rīgas Dīdžeju skolas vizuālā identitāte – pārāk sadrumstalota un grūti uztverama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi