Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mēness aptieka desmito reizi atzīta par mīlētāko zīmolu farmācijas nozarē

Latvijas iedzīvotāju vērtējumā Mēness aptieka desmito reizi atzīta par mīlētāko zīmolu farmācijas nozarē. Ar strauju kāpumu par 16. pozīcijām tā ierindojas 19. vietā Latvijā no kopumā šogad vērtētajiem 328 zīmoliem.

„Mēness aptieka” vērtējumā ir atzīta par iedzīvotākiem izdevīgāko, kā arī – ar ievērojami lielāku pārsvaru nekā iepriekš – par kvalitatīvāko aptieku  zīmolu, tādējādi iedzīvotāju jo īpaši novērtēta ir farmaceitiskās aprūpes pieejamība un loma veselībai.  Vienlaikus „Mēness aptieka ieguvusi arī atzinīgu zaļuma un cilvēcīguma novērtējumu starp nozares zīmoliem.

„Mēness aptiekas” valdes priekšsēdētāja Vilma Druliene: „„Mēness aptiekas” ir līdzās un ērti pieejamas iedzīvotājiem visā Latvijā. Mēs sagaidām savus klientus ar cieņu, rūpēm un mīlestību, lai ar profesionālām zināšanām un plašo aptiekā pieejamo zāļu un veselības produktu sortimentu  varētu sniegt atbalstu katra veselības vajadzībām. Tas,  ka farmaceitu un visu kolēģu kopīgi paveiktais  atgriežas pie mums kā tik augsts novērtējums un mīlestība mūsu zīmolam, rosina jauniem uzdevumiem, lai Latvijā katram iedzīvotājam ērti būtu pieejami aptiekas produkti veselībai, lai vienmēr būtu nodrošinātas zāles. No sirds pateicamies saviem klientiem, kuru pastāvīgā mīlestība iedvesmo mūs īstenot savu misiju. Mēs turpināsim mūsdienīgi pilnveidot farmaceitiskās aprūpes daudzveidību un kvalitāti.  Saskatām, ka apvienotā lojalitātes programma „Veselība”  būs jauns rīks, lai katram klientam būtu vēl vairāk iespēju saņemt vislabāko tieši viņam vajadzīgo aprūpi. Turpināsim ieguldīt farmaceitu izglītībā,  attīstīt pakalpojumam ērtu mūsdienīgu aptieku vidi, paplašināsim konsultāciju un piegādes iespējas, rūpēsimies par aptiekas preču klāsta daudzveidību un kopā ar saviem klientiem būsim līdzdalīgi veselības notikumos Latvijā apzinoties, ka veselība ir sabiedrības galvenā vērtība.”

Latvijā 240 „Mēness aptiekās”, aizvien papildinot profesionālās kompetences, farmaceitisko aprūpi sniedz vairāk nekā 740 farmācijas speciālisti. Ar „Mēness aptiekas” zīmolu strādā gan nelielas aptiekas reģionos, gan klientu iecienītas aptiekas tirdzniecības centros, poliklīnikās. Uzņēmumam ir aptiekas ar doktorātu līdzās, diennakts aptiekas un aptiekas ar zāļu izgatavošanas funkciju. „Mēness aptiekas” zīmols ir arī vienai no vecākajām Rīgas aptiekām – „Vecpilsētas aptiekai”, kas savas funkcijas pilda jau vairāk nekā 200 gadus, kā arī visiem zināmajām diennakts aptiekām  Rīgā – „Kamēlijas aptiekai” un „Jaunajai Torņakalna aptiekai”. „Mēness aptieka” radījusi iespēju arī attālinātām farmaceita konsultācijām un piegādā aptiekas produktus (nepieciešamības gadījumos arī recepšu medikamentus) uz mājām.

Rezultātus nosaka Baltijas iedzīvotāji, balstoties uz “Brand Capital” dzīvesstila pētījumu. Zīmoli tiek izcelti vairākās kategorijās, tai skaitā Mīlētākais, Za­ļākais, Cilvēcīgākais zīmols un citi. Latvijā izpētē iekļauti 328 zīmoli 36 kategorijās. Izpētes laiks: 2022. gada jūlijs – augusts.

 „Mēness aptieka” ir ilgtspējīgākais zīmols farmācijas nozarē Latvijā. Par to liecina jaunākie 2022. gada Eiropas Ilgtspējīgu zīmolu indeksa (Sustainable Brand Index) rezultāti. „Mēness aptiekai” kā visā Latvijā pieejamam aptiekas zīmolam ilgtspēja iedzīvotāju vērtējumā ir būtisks rādītājs. “Mēness aptieka” 2022. gadā ir saņēmusi starptautiskās programmas Best Places To Work (“Labākās darbavietas”) sertifikātu, ko piešķir par darbinieku labsajūtas rādītājiem uzņēmumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits