Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Instrumenti izdod otro studijas albumu Procrastination un izziņo koncertu

Grupa Instrumenti otrdien, 21.maijā, izdod savu otro studijas albumu_ Procrastination _un izziņo koncertu Palladium koncertzālē 21. novembrī.Ar svinīgu pasākumu un īsu koncertu Palladium koncertzālē otrdienas vakarā tiks prezentēts Procrastination. Ieejas biļetes uz pasākumu tirgotas netiek, grupa tajā pulcēs savus draugus, īpašos viesus, kā arī pāris simtus Instrumentu mūzikas cienītājus, kuri bija starp vairākiem tūkstošiem cilvēku, kas grupas mājas lapā pieteikušies ielūgumiem uz albuma atklāšanas svētkiem.

Tiem, kuri uz pasākumu netiek, ekskluzīvu tiešraides translāciju no Palladium nodrošinās Radio SWH. Translācijas sākums plkst. 18.30.

Albums Procrastination, kurā iekļautas 11 jaunas dziesmas, tapis Rīgā, grupas studijā Tru Music Studio cieši sadarbojoties ar Gati Zaķi, kas piedalījies albuma tapšanā gan kā dziesmu līdzautors, gan arī producents. Jaunā albuma tituldziesmas Procrastination līdzautors ir Vestards Šimkus. Procrastination māksliniecisko noformējumu veidojis Reinis Pētersons.

Jaunā albuma pirmais singls Don’t Hold Onto Me kopā ar video tika prezentēts marta vidū. Video klipa režisors ir Uģis Olte. Ar otro albuma singlu un video – Heartcore – Instrumenti savus klausītājus iepazīstināja aprīļa beigās. Heartcore video klipa autors ir Indriķis Ģelzis.

Albums no šodienas pieejams visā Latvijā, to var iegādāties arī Instrumentu interneta veikalā http://store.instrumenti.in, kā arī iTunes.

Instrumenti arī izziņo savu koncertu 21. novembrī Palladium koncertzālē. Biļetes uz koncertu no šodienas plkst. 10 nopērkamas Biļešu servisa tirdzniecības vietās un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko