Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Ķirbja un apelsīna krēmzupa

Ķirbja un apelsīna krēmzupas recepte gardākām brīvdienām.

Sastāvdaļas: 1 kg ķirbja, 1 l ūdens, 3–4 daivas ķiploka, 1 sīpols, 1 apelsīns, 1 ēd. k. ingvera, 50 g sviesta, 3 ēd. k. olīveļļas, pēc garšas sāls un pipari.


1. Ķirbi sagriež nelielos kubiņos, liek cepamtraukā kopā ar ķiplokiem, uzlej nedaudz eļļas un cep 220 °C cepeškrāsnī 25–30 min.

2. Katliņā eļļā un sviestā apcep sakapātu sīpolu. Pievieno sarīvētu ingveru un pacep vēl mazliet. Tad pievieno cepto ķirbi un ķiplokus, pielej ūdeni, pieber sāli, piparus un sautē ~15 min.

3. Visu sablendē. Pievieno no apelsīna izspiesto sulu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vispārdotākais skočs

Šodien turpināšu novembrī iesākto rakstu sēriju par pasaulē populārākajiem viskijiem.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko