Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Zvaigžņu karu rotaļlietu izsola par 18 000 mārciņu

Pirms 35 gadiem par pusotru sterliņu mārciņu (diviem eiro) nopirkta filmu sērijas _Star Wars (Zvaigžņu kari) _rotaļlieta izsolīta par 18 000 mārciņu (24 100 eiro).

Kareivja Bobas Feta figūriņu pārdeva Kreigs Stīvenss, kurš kādreiz bija Lielbritānijas Zvaigžņu karu fanu kluba priekšsēdētājs.

Viņš rotaļlietu iegādājās 1990.gadā par 50 mārciņām (67 eiro). Līdz mūsdienām tik labā stāvoklī saglabājušās tikai četras vai piecas kompānijas Palitoy ražotās rotaļlietas.

"Es biju starp bērniem, kuri 1977.gadā stāvēja rindā, lai redzētu pirmo Zvaigžņu karu filmu. Tā atstāja uz mani milzīgu iespaidu," atceras Stīvenss. "Es sāku kolekcionēt visas Zvaigžņu karu piemiņlietas, ko vien varēju dabūt. Es to turpinu darīt līdz pat šai dienai."

Stīvenss pārdevis rotaļlietu, jo krāj naudu jaunas mājas iegādei. "Iedomājieties tikai, es dzīvoju īrētā dzīvoklī, bet man ir kaste ar mantām mājas vērtībā," viņš teica.

Izsoļu nams Vectis Toy Auctioneers pārdeva vēl 69 ar slaveno filmu franšīzi saistītas lietas, kuru kopējā cena sasniedza 23 796 mārciņas (31 872 eiro).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko