Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Aicina pieteikties ēdinātājus tirdzniecībai Positivus festivālā

Ik gadu Positivus festivālā trīs dienu garumā var baudīt ne vien labu mūziku, bet arī garšīgu un daudzveidīgu ēdienu, ko festivāla apmeklētāji atzinuši par vienu no labākajiem, kāds pieejams brīvdabas pasākumos. Arī šovasar Positivus organizatori apmeklētājiem piedāvās vairākas ēdināšanas zonas un, sākot no šodienas līdz pat 19. maijam, aicina pieteikties ēdinātājus, kuri vēlas palutināt festivāla apmeklētājus ar garšu daudzveidību, informē Positivus komunikācijas vadītāja Līga Andžāne.

Šogad Positivus festivāla teritorijā gaidāmi vairāki jaunumi, tostarp lielās ēdināšanas telts jeb Food Court vietā būs izveidotas divas atsevišķas ēdināšanas zonas, kas atradīsies jaunās vietās. Kā katru gadu, pa ceļam no Nordea skatuves uz galveno skatuvi priežu paēnā būs patvērusies veselīgā ēdiena oāze Fresh Garden, kas piedāvā veselīgu, veģetāriešiem, vegāniem un svaigēdājiem piemērotu ēdienkarti, savukārt kārdinošu un sātīgu uzkodu treileri šovasar būs izvietoti nevis vienuviet, bet dažādās vietās visā festivāla norises teritorijā. Lai parūpētos par sātīgām brokastīm, pusdienām un vakariņām, darbosies arī tradicionālā ēdināšanas zona telšu pilsētiņā.

Ēdinātāji, kas vēlas piedalīties Positivus festivālā, savus pieteikumus aicināti sūtīt uz e-pastu [email protected] līdz 19. maijam. Anketu iespējams lejupielādēt festivāla mājaslapā: https://www.positivusfestival.com/lv/tirgotajiem/. Positivus festivāla komanda ik gadu cenšas arvien pilnveidot piedāvātā ēdiena klāstu, rūpīgi izvērtējot katru pieteikumu un pievēršot īpašu uzmanību piedāvātajai ēdienkartei. Šogad ēdinātāji tiek aicināti piedāvājumā iekļaut arī vismaz vienu ēdienu, kas nemaksā vairāk kā 4 eiro. Izvērtējot pieteikumus, vērā tiek ņemta arī tirdzniecības vietas iekārtojuma ideja un atbilstība kopējai festivāla noskaņai.

Kā jau ziņots, šovasar Positivus festivāls noritēs no 14. līdz 16. jūlijam, un galvenie mākslinieki uz festivāla galvenās – Lattelecom skatuves – būs alternatīvā roka leģendas Pixies, britu popmūziķe Ellie Goulding un indie rokgrupa Alt-J. Salacgrīvā šogad uzstāsies arī tādi aktuāli mākslinieki kā The Lumineers, Rae Sremmurd, José González, Maxïmo Park, Kamasi Washington, Mew, Austra, JP Cooper, L.A. Salami, Cigarettes After Sex, Dzelzs Vilks, Dagamba, Pienvedēja piedzīvojumi, Nothing But Thieves, Margaret Glaspy, Julia Jacklin, Bandmaster, Eska un citi. Festivāla programma vēl tiks papildināta, tostarp ar māksliniekiem, kas uzstāsies uz abām galvenajām skatuvēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko