Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Aktrise Lena Danhema Rianu uzskata par sliktu paraugu jaunām fanēm

Komēdijseriāla Girls zvaigzne Lena Danhema uzskata barbadosiešu dziedātāju Rianu par sliktu paraugu gados jaunajām fanēm.

Populārā seriāla Girls autore un aktrise īpaši nosodīja Rianas izlīgšanu ar R&B dziedātāju Krisu Braunu, kurš viņu 2009.gadā piekāva. Viņa uzskata, ka 24 gadus vecajai popdīvai nevajadzētu publicēt "nepiemērotas" fotogrāfijas, jo tās redz arī viņas gados jaunās pielūdzējas.

"Slava ir lieliska lieta, taču tā jāuztver nopietni," viņa sacīja intervijā aktiera Aleka Boldvina radioraidījumam Here's The Thing.

"Kādreiz man ļoti patika Riana. Es negribu mētāt akmeņus no sava stikla namiņa, taču es sekoju viņas Instagram kontam un nevaru vien beigt domāt, cik daudzas mazas meitenes ir apsēstas ar viņu," skaidroja Danhema. "Pametot Barbadosu, viņai bija lieliska karjera un viņa bija ieguvusi Grammy balvu. Viņa ir talantīga. Taču tad viņa atkal satuvinājās ar Krisu Braunu un sāka publicēt miljoniem fotogrāfiju, kā viņi kopā guļ gultā un smēķē marihuānu. Tas salauza manu sirdi un lika justies tā, it kā es būtu 95 gadus veca."

Aktrise arī norādīja, ka atpazīstamība likusi viņai rūpīgāk pārdomāt savus vārdus un rīcību. "Dažkārt pie manis nāk 17 gadus vecas meitenes un saka, ka mans seriāls viņām daudz nozīmē," viņa noteica.

Kā jau ziņots, Danhema šomēnes tika atzīta par labāko komēdijseriālu aktrisi, savukārt viņas veidotais šovs Girls par jaunu sieviešu dzīvi Ņujorkā tika apbalvots kā labākais komēdijas seriāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.05.2024.

Kad pavārei piesolīja roku un sirdi, viņai galvā uzreiz ienāca pāris recepšu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko