Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Baumas savedušas Gvinetu Paltrovu un Krisu Mārtinu kopā

Aktrise Gvineta Paltrova atzinusi, ka, pateicoties baumām, viņa un grupas Coldplay līderis Kriss Mārtins satikušies un sākuši attiecības, vēsta izdevums The Sun.

Proti, 2002.gadā presē vairākkārtīgi uzvirmojušas baumas, ka K.Mārtins satiekas ar G.Paltrovu. Baumas uzkurinājis arī fakts, ka mūziķis Losandželosas koncertā pēc tam, kad kāda cita aktrise, kas viņam patikusi, uz koncertu nav ieradusies, vienu no dziesmām veltījis “savai draudzenei Gvinetai Paltrovai”.

“Cilvēki vaicāja: “Kas notiek?". Un es atbildēju: “Man nav ne jausmas, es neesmu šo puisi pat satikusi!”," aktrise atklāja izdevumam The Sun. “Ir smieklīgi, jo cilvēki sāka rakstīt par to, ka mēs satiekamies, kad patiesībā mēs nebijām tikušies,” stāstīja G.Paltrova.

Visbeidzot G.Paltrova tika iepazīstināta ar mūziķi pēc Coldplay koncerta Londonā. “Tāpēc, ka presē bija tik daudz rakstīts, viņa asistente koncertā pienāca pie manis,” pavēstīja aktrise, atklājot, ka tieši K.Mārtins bija tikšanās iniciators. Šī iepazīšanās izrādījusies visai zīmīga – drīz vien G.Paltrova un K.Mārtins sāka attiecības un vēlāk svinēja kāzas.

Patlaban K.Mārtins un G.Paltrova audzina divus bērnus un savu ikdienu dala starp divām pilsētām - Londonu un Losandželosu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.04.2024.

Kad savam gados jaunajam psihologam biju izstāstījis par savu tālās bērnības pieredzi ar karbīdu, paštaisītām pistolēm, čūsku ķeršanu un ložņāšanu pa nepabeigtām būvēm, viņš sāka zvanīt man,...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko